A negyven√©ves Beautiful Existence, igen, t√©nyleg √≠gy h√≠vj√°k, Beautiful Existence elhat√°rozta, hogy 365 csak a Starbucksb√≥l fog √©telt venni √©s blogol r√≥la. √Čs hogy mi√©rt? H√°t mert mi√©rt ne? Ha m√°r Csod√°latos L√©tez√©snek h√≠vnak, akkor azt hiszem van egy biank√≥b√©rleted az √©letre.

Existence 2013 minden napj√°n egy Starbucksban, vagy egy Starbuckshoz nagyon hasonl√≥ l√°ncban (mint mondjuk n√°lunk a California Coffee Company) reggelizett, eb√©delt √©s vacsor√°zott. ElŇĎsz√∂r felh√ļztam a szem√∂ld√∂k√∂met azon, hogy v√©g√ľlis csalt, de ennyi eg√©rutat igaz√°n meg√©rdemel.

A k√©tgyerekes nŇĎ minden √©tel√©t lefot√≥zta √©s blogolta. Ez volt p√©ld√°ul a h√°laad√°si vacsor√°ja:

√ćgy magyar√°zta egy√©bk√©nt a fogadalm√°t:

MI√ČRT? csin√°lom ezt a kih√≠v√°st? Vagy MI√ČRT? fogok b√°rmi ilyesmit csin√°lni a j√∂vŇĎben? Mert IM√ĀDOM hogy ember vagyok √©s IM√ĀDOM azt a privil√©giumot, hogy feltehetem a k√©rd√©st, MI√ČRT?

Advertisement

A Buzzfeednek azt is elmondta, hogy a két gyerekét viszont nem a Starbucksból etette.

Existence nem elŇĎsz√∂r √°ll√≠totta mag√°t ilyen kih√≠v√°sok el√©, tavaly p√©ld√°ul a sz√ľlŇĎknek sz√≥l√≥ Parents-magazin √∂sszes tan√°cs√°t megfogadta, azelŇĎtt egy √©vvel pedig ruh√°t √©s aj√°nd√©kot egy j√≥t√©konys√°gi boltban v√°s√°rolt. J√∂vŇĎre nyolcvan sportot akar megtanulni, amire √©n csak meg tudom emelni a cilinderemet, mert √©n biztos, hogy nem fogok tudni ennyire kem√©nyen tartani magam valamihez, amit elhat√°rozok.

Az egy √©v letelt√©vel Existence azt mes√©lte az NY Daily Newsnak, hogy az egy √©v letelt√©vel kicsit megbolondultak az √≠zlelŇĎbimb√≥i, a Starbucksban ugyanis semmi, de semmi s√ľlt dolgot nem lehet enni.