This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Egy ember már belebukott Falus Ferenc vödrös videójába

Illustration for article titled Egy ember már belebukott Falus Ferenc vödrös videójába

Miközben arról vitatkozott a közvélemény egy része, hogy zseniális vagy borzasztó kínos volt-e a videó, a főpolgármester-jelölt mögött álló pártok eldöntötték, ezentúl jobban a körmére néznek Falusnak.

Advertisement

Az Index mai cikkéből kiderül, hogy az MSZP, az Együtt-PM és a DK egyáltalán nem találta olyan viccesnek a síró gyerekes-vödrös videót, mint mondjuk mi a Cinknél, és a pártok lépéseket is tettek.

Advertisement

Először is kirúgtak egy embert Falus kampánystábjából, mely a videó előtt egyik párttal sem egyeztetett (előzőleg Falus úgy vállalta el a jelöltséget, hogy egy pártoktól független sajtóssal dolgozhat), és a sajtómegjelenéseit is az Együtt intézi mostantól. Falus kampányfőnöke pedig minden délelőtt kénytelen egyeztetni az Együtt-PM-mel.

Falus egyébként néhány tízmillió forintból kénytelen levezényelni a kampányát, melyben az óriásplakátokra nem fektetnek nagy súlyt, hiszen a Fidesz jó előre lefoglalt szinte minden helyet. Falusnak pedig az első nyilvános, nagy közönség előtt tartott fellépése szombaton lesz, Gyurcsány Ferenc társaságában a DK Ellenállás napja nevű rendezvényén.

Share This Story

Get our newsletter