Miközben arról vitatkozott a közvélemény egy része, hogy zseniális vagy borzasztó kínos volt-e a videó, a főpolgármester-jelölt mögött álló pártok eldöntötték, ezentúl jobban a körmére néznek Falusnak.

Az Index mai cikkéből kiderül, hogy az MSZP, az Együtt-PM és a DK egyáltalán nem találta olyan viccesnek a síró gyerekes-vödrös videót, mint mondjuk mi a Cinknél, és a pártok lépéseket is tettek.

Advertisement

Először is kirúgtak egy embert Falus kampánystábjából, mely a videó előtt egyik párttal sem egyeztetett (előzőleg Falus úgy vállalta el a jelöltséget, hogy egy pártoktól független sajtóssal dolgozhat), és a sajtómegjelenéseit is az Együtt intézi mostantól. Falus kampányfőnöke pedig minden délelőtt kénytelen egyeztetni az Együtt-PM-mel.

Falus egyébként néhány tízmillió forintból kénytelen levezényelni a kampányát, melyben az óriásplakátokra nem fektetnek nagy súlyt, hiszen a Fidesz jó előre lefoglalt szinte minden helyet. Falusnak pedig az első nyilvános, nagy közönség előtt tartott fellépése szombaton lesz, Gyurcsány Ferenc társaságában a DK Ellenállás napja nevű rendezvényén.

Share This Story

Get our newsletter