Mik√∂zben arr√≥l vitatkozott a k√∂zv√©lem√©ny egy r√©sze, hogy zseni√°lis vagy borzaszt√≥ k√≠nos volt-e a vide√≥, a fŇĎpolg√°rmester-jel√∂lt m√∂g√∂tt √°ll√≥ p√°rtok eld√∂nt√∂tt√©k, ezent√ļl jobban a k√∂rm√©re n√©znek Falusnak.

Az Index mai cikk√©bŇĎl kider√ľl, hogy az MSZP, az Egy√ľtt-PM √©s a DK egy√°ltal√°n nem tal√°lta olyan viccesnek a s√≠r√≥ gyerekes-v√∂dr√∂s vide√≥t, mint mondjuk mi a Cinkn√©l, √©s a p√°rtok l√©p√©seket is tettek.

ElŇĎsz√∂r is kir√ļgtak egy embert Falus kamp√°nyst√°bj√°b√≥l, mely a vide√≥ elŇĎtt egyik p√°rttal sem egyeztetett (elŇĎzŇĎleg Falus √ļgy v√°llalta el a jel√∂lts√©get, hogy egy p√°rtokt√≥l f√ľggetlen sajt√≥ssal dolgozhat), √©s a sajt√≥megjelen√©seit is az Egy√ľtt int√©zi mostant√≥l. Falus kamp√°nyfŇĎn√∂ke pedig minden d√©lelŇĎtt k√©nytelen egyeztetni az Egy√ľtt-PM-mel.

Falus egy√©bk√©nt n√©h√°ny t√≠zmilli√≥ forintb√≥l k√©nytelen levez√©nyelni a kamp√°ny√°t, melyben az √≥ri√°splak√°tokra nem fektetnek nagy s√ļlyt, hiszen a Fidesz j√≥ elŇĎre lefoglalt szinte minden helyet. Falusnak pedig az elsŇĎ nyilv√°nos, nagy k√∂z√∂ns√©g elŇĎtt tartott fell√©p√©se szombaton lesz, Gyurcs√°ny Ferenc t√°rsas√°g√°ban a DK Ellen√°ll√°s napja nevŇĪ rendezv√©ny√©n.