This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Egy bús-borongós csütörtöki napon csurig telt a Sziget

Illustration for article titled Egy bús-borongós csütörtöki napon csurig telt a Sziget

Legalábbis erről küldtek nekünk közleményt ma reggel. Mondtam én már a trópusi szerda alapján, hogy bejöhetett a szervezőknek a dj-s húzás, és úgy néz ki, máris itt a bizonyíték.

Advertisement

A csütörtökre kiadható napijegyek mind elfogytak, így éjszaka kitették a telt ház táblát a Sziget "kapujára". 85 ezren buliztak, ennyiben limitálták a Sziget szervezői a napi látogatószámot, ennyi embert képes kényelmesen ellátni egyszerre a fesztivál infrastruktúrája. Miután a bérletek már a Sziget előtt egy héttel elfogytak, a bent lévő dolgozók, tiszteletjegyesek és közreműködők mellett 25 ezer napijegyet adhatnak ki minden nap. Ez a jegymennyiség csütörtök estére elfogyott. A maradék napokra természetesen még vannak napijegyek.

Advertisement

Tegnap egyébként Macklemore & Ryan Lewis volt a headliner a Nagyszínpadon – róluk már hallottam, őket még nem –, de nem róluk maradtam le elsősorban azzal, hogy nem mentem ki. Hanem egy kicsit Lily Allenről és nagyon Yasmine Hamdanról. A libanoni énekesnőt Jim Jarmusch filmjében láttam először, és nagyon megtetszett. Viszont azt gondolom, nincs nagy gond, hiszen egy klubban szívesebben hallgatnám őt, inkább ilyen zárt terekbe valónak tűnik.

Advertisement

Na de mi lesz itt ezek után a hétvégén? És milyen szubkulturális publicisztikák fognak születni a témában? Kíváncsi vagyok, roppant kíváncsi.

Fotó: Mohai Balázs/MTI

Share This Story

Get our newsletter