This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Egy Bolgárnak telefonáló kertésztől indultak el a rémhírek?

Illustration for article titled Egy Bolgárnak telefonáló kertésztől indultak el a rémhírek?

Ha így volt, ha nem, érdekes egybeesésre világított rá TMG kommentelő.

Ő az alábbit írta a posztunk alá, amely arról szólt, hogy az Erste Bank büntetőfeljelentést tesz a rémhírterjesztők ellen:

Tegnap élő műsorban betelefonált egy kertész Bolgár úr műsorában a Klubrádióban, hogy 6 öltönyös fazon beszélgetését akaratlanul kihallgatta, amiben az egyik azt mondta, hogy felhívta őt valaki egy banktól, hogy azonnal vegye ki a 36 millióját (ugye 30 millióig van biztosíték)! Bolgár a kertésszel beszélt vagy 10 percet, és természetesen kételkedett, mert se banknevet nem mondtak, és az se volt biztos, hogy azért hívta a bank az egyik öltönyöst, hogy azért vegye ki a bankból a pénzét, mert gáz van a bankkal. És persze ez megint csak bennfentes információval visszaélés lenne, Bolgár kételkedett benne, hogy megkockáztasson egy ilyet egy banki alkalmazott. Na ez volt tegnap. Ma meg egész véletlenül jön egy hír, hogy órákon belül becsődöl az Erste.

Advertisement

Aki nem hiszi, itt 19:45-től meg is hallgathatja a kertész és a hitetlen Bolgár beszélgetését.

Délután és este egyébként az Erste után a gazdasági minisztérium és a jegybank is igyekezett tovább hűteni a kedélyeket.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter