Ha √≠gy volt, ha nem, √©rdekes egybees√©sre vil√°g√≠tott r√° TMG kommentelŇĎ.

Ňź az al√°bbit √≠rta a posztunk al√°, amely arr√≥l sz√≥lt, hogy az Erste Bank b√ľntetŇĎfeljelent√©st tesz a r√©mh√≠rterjesztŇĎk ellen:

Tegnap √©lŇĎ mŇĪsorban betelefon√°lt egy kert√©sz Bolg√°r √ļr mŇĪsor√°ban a Klubr√°di√≥ban, hogy 6 √∂lt√∂ny√∂s fazon besz√©lget√©s√©t akaratlanul kihallgatta, amiben az egyik azt mondta, hogy felh√≠vta ŇĎt valaki egy bankt√≥l, hogy azonnal vegye ki a 36 milli√≥j√°t (ugye 30 milli√≥ig van biztos√≠t√©k)! Bolg√°r a kert√©sszel besz√©lt vagy 10 percet, √©s term√©szetesen k√©telkedett, mert se banknevet nem mondtak, √©s az se volt biztos, hogy az√©rt h√≠vta a bank az egyik √∂lt√∂ny√∂st, hogy az√©rt vegye ki a bankb√≥l a p√©nz√©t, mert g√°z van a bankkal. √Čs persze ez megint csak bennfentes inform√°ci√≥val vissza√©l√©s lenne, Bolg√°r k√©telkedett benne, hogy megkock√°ztasson egy ilyet egy banki alkalmazott. Na ez volt tegnap. Ma meg eg√©sz v√©letlen√ľl j√∂n egy h√≠r, hogy √≥r√°kon bel√ľl becsŇĎd√∂l az Erste.

Aki nem hiszi, itt 19:45-tŇĎl meg is hallgathatja a kert√©sz √©s a hitetlen Bolg√°r besz√©lget√©s√©t.

D√©lut√°n √©s este egy√©bk√©nt az Erste ut√°n a gazdas√°gi miniszt√©rium √©s a jegybank is igyekezett tov√°bb hŇĪteni a ked√©lyeket.

Advertisement