M√ļltkor m√°r √≠rtunk r√≥la, hogy John Oliver mŇĪsorvezetŇĎ megl√°togatta Oroszorsz√°gban az egykori CIA-alkalmazottat, √©s k√©sz√≠tett vele egy el√©g j√≥ interj√ļt a meztelen k√©pekrŇĎl. Most itt a k√∂vetkezŇĎ, sokkal r√∂videbb felvon√°s.

Nekem marh√°ra tetszik, hogy az ut√≥bbi √©vek egyik legfontosabb botr√°ny√°t kirobbant√≥, az amerikai korm√°ny elŇĎl bujk√°l√≥ hŇĎssel/√°rul√≥val k√©sz√≠tett interj√ļban Oliver √ļgy tud t√∂k fontos dolgokr√≥l besz√©lgetni, hogy l√°tsz√≥lag v√©gigh√ľly√©skedi az eg√©szet. A kedvenc r√©szem, amikor SnowdenbŇĎl kiszakad, hogy ez csak egy vicc, ugye? mik√∂zben Oliver arr√≥l k√©rdezi, hogy a passwerd mennyire erŇĎs jelsz√≥. Igen √©s nem.

A tanuls√°g egy√©bk√©nt annyi, hogy egy nyolckarakteres jelsz√≥t is sim√°n fel lehet t√∂rni, kevesebb, mint egy m√°sodperc is el√©g lehet hozz√°. A val√≥di szavakat √©s azok kicsit torz√≠tott verzi√≥it is √©rdemes ker√ľlni, viszont aki j√≥t akar mag√°nak, az ne jelszavakban, hanem jelmondatokban gondolkodjon, persze sp√©ci karakterekkel. Az admiralalonzoghostpenis420YOLO p√©ld√°ul el√©g j√≥ v√°laszt√°s, Snowden maga a margaretthatcheris110%SEXY-t aj√°nlja.

via Lifehacker