Ennyi idŇĎ alatt az is csoda, hogy nem veszett el a post√°n, de egy arizonai testv√©rp√°r negyvenk√©t √©ve haszn√°lja ugyanazt a Peanuts-os √ľdv√∂zlŇĎk√°rty√°t. Ami igaz√°b√≥l semmi k√ľl√∂nlegeset nem tud.

Az √∂kol√≥gia kor√°ban √©l√ľnk. Ne dobd ki ezt a k√°rty√°t, ink√°bb hasznos√≠tsd √ļjra egy bar√°toddal. Ez a felirat szerepel azon a k√©peslapon, amelyet Jeff 1973-ban vett, hogy ezzel k√∂sz√∂ntse az akkor 22 √©ves Ront, aki akkoriban ment egyetemre, hogy k√∂rnyezetm√©rn√∂knek tanuljon. Ron pedig megfogadta a tan√°csot, √©s az√≥ta hagyom√°nny√° v√°lt, hogy minden √©vben elk√ľldik egym√°snak a lapot, ami egy√©bk√©nt meglepŇĎen j√≥ √°llapotban v√©szelte √°t a k√∂zel f√©l √©vsz√°zadot ‚Äď ahogy n√©zem, csak a sz√©lei koptak meg, √©s a k√∂zep√©t kellett megragasztani.

Ron ma m√°r 64 √©ves, Jeffnek pedig most volt az 58. sz√ľlet√©snapja. A l√°nya a vas√°rnapi √ľnneps√©gen f√©nyk√©pezte le a k√©peslapot, majd felt√∂lt√∂tte Redditre. Ott azt√°n el√©g hamar felkapt√°k, b√°r a kommentelŇĎk el√©g sokat po√©nkodnak azon, hogy Ron ‚Äď aki negyven √©v alatt k√©tszer is elfelejtette al√°√≠rni a lapot ‚Äď milyen feled√©keny, √©s igaz√°n √∂sszeszedhetn√© v√©gre mag√°t.

Advertisement

via Laughing Squid, ABC News