Ha kimondom Ken Block nev√©t, sok minden beugorhat az embernek (DC Shoes, Monster Energy, rali stb.), de amivel legink√°bb beleker√ľlt a k√∂ztudatba, az a Gymkhana.

Pontosabban az ezen a n√©ven fut√≥ vide√≥i, amelyekben bosszant√≥an erŇĎs √©s gyors versenyaut√≥kkal vezet zsonglŇĎrk√∂dik k√ľl√∂nleges helyeken, √©s ezt felveszik, hogy gy√∂ny√∂rŇĪ kisfilmeket k√©sz√≠thessenek. Egy √©v telt el az elŇĎzŇĎ √≥ta, √©s most ism√©t elk√©sz√ľlt egy √ļjabb Gymkhana vide√≥, a sorozat 7. r√©sze.

Ez√ļttal Los Angelesben forgattak, √©s olyan ikonikus helyeken √©gettek gumit, mint a Randy's Donut, a Los Angeles River medre, egy pattog√≥ lowrider aut√≥ alatt (nem viccelek), vagy √©ppen a Hollywood felirat. Az aut√≥ is k√ľl√∂nlegesebb az eddigiekn√©l: egy 1965-√∂s Ford Mustang, melynek √©rdekess√©ge (az elk√©pesztŇĎen menŇĎ kin√©zet√©n √©s hangj√°n k√≠v√ľl), hogy ez az elsŇĎ versenyc√©lra √©p√≠tett Mustang, aminek mind a n√©gy kereke hajt. Ja, √©s 845 l√≥erŇĎs.

Akit nem √©rdekel az aut√≥, annak a film is √∂r√∂met okozhat, mert gy√∂ny√∂rŇĪen van fot√≥zva, hib√°tlanul van v√°gva √©s rendezve. Ha valami igen j√≥t akarsz l√°tni ma reggel, √©s van 12 perced egy pazar vide√≥ra, akkor csak aj√°nlani tudom.