Ha kimondom Ken Block nevét, sok minden beugorhat az embernek (DC Shoes, Monster Energy, rali stb.), de amivel leginkább belekerült a köztudatba, az a Gymkhana.

Advertisement

Pontosabban az ezen a néven futó videói, amelyekben bosszantóan erős és gyors versenyautókkal vezet zsonglőrködik különleges helyeken, és ezt felveszik, hogy gyönyörű kisfilmeket készíthessenek. Egy év telt el az előző óta, és most ismét elkészült egy újabb Gymkhana videó, a sorozat 7. része.

Ezúttal Los Angelesben forgattak, és olyan ikonikus helyeken égettek gumit, mint a Randy's Donut, a Los Angeles River medre, egy pattogó lowrider autó alatt (nem viccelek), vagy éppen a Hollywood felirat. Az autó is különlegesebb az eddigieknél: egy 1965-ös Ford Mustang, melynek érdekessége (az elképesztően menő kinézetén és hangján kívül), hogy ez az első versenycélra épített Mustang, aminek mind a négy kereke hajt. Ja, és 845 lóerős.

Advertisement

Akit nem érdekel az autó, annak a film is örömet okozhat, mert gyönyörűen van fotózva, hibátlanul van vágva és rendezve. Ha valami igen jót akarsz látni ma reggel, és van 12 perced egy pazar videóra, akkor csak ajánlani tudom.

Share This Story

Get our newsletter