Mert csak itt nem lenne elég 844 euró egy szobára, viszont az összes többi még versenyben van a mai árak alapján.

A honv√©delmi minisztert a Blikk buktatta le: a politikus h√°rom √©ve mag√°nak √©s a titk√°rs√°gvezetŇĎj√©nek is 125 932 forintnyi sz√°ll√°sk√∂lts√©get (√∂sszesen negyedmilli√≥ forintot) sz√°molt el egyetlen √©jszak√°ra P√°rizsban. Szajlai M√≥nika az√≥ta m√°r nem titk√°rs√°gvezetŇĎ, hanem Hende √©lett√°rsa, noha a miniszter szerint csak 2013 v√©g√©n j√∂ttek √∂ssze, miut√°n ŇĎ m√°r elv√°lt a feles√©g√©tŇĎl.

A Blikk k√∂z√©rdekŇĪ adatig√©nyl√©s √ļtj√°n kapta meg az adatokat a miniszt√©riumt√≥l, √©s ebbŇĎl az is kider√ľlt, hogy a politikus √©s 17 √©vvel fiatalabb partnere egy √ľnnepi Liszt-koncertet l√°togatott meg, √©s a besz√°mol√≥ szerint r√©szt vettek egy szentmis√©n is, valamint meg√ľnnepelt√©k Szajlai sz√ľlinapj√°t.

Tal√°n m√©g a p√°rizsi luxusn√°l is szebb a Blikk cikk√©nek utols√≥ mondata: Hende √©lett√°rsa jelenleg k√©t √°llami c√©gn√©l is vezetŇĎ beoszt√°sban dolgozik, a jegybankhoz tartoz√≥ √Āllami P√©nzverŇĎ Zrt.-n√©l √©s a Di√≥sgyŇĎri Pap√≠rgy√°r Zrt.-n√©l, ut√≥bbin√°l igazgat√≥s√°gi tagnak nevezt√©k ki.

Az Egy√ľtt az√≥ta m√°r lemond√°sra sz√≥l√≠totta fel Hende Csab√°t. Nyilv√°n le fog mondani, hiszen ebben az orsz√°gban ez √≠gy szok√°s.