This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ebben a Batman-ruhában alighanem csak megöletni tudja magát az ember

De a készítője sem hősködni akar benne, próbálkozásnak pedig ígéretes. Az Armatus Designs 5 hónap alatt, kétezer dolláros – egy részét Kicksterteren kalapozta össze – büdzséből készítette el kevlár-Kydex öltözéket.

Advertisement

A hangzatos név ellenére az Amratus Designs egy Jackson Gordon – Gordon, mint Batman szövetségese, James Gordon felügyelő – nevű 21 éves egyetemista srácot takar. Gordon járatos a harcművészetekben, úgyhogy olyan ruhát akart, ami nem korlátozza a mozgásban, ez végül sikerült is, a felszerelés súlya nem éri el a 12 kilót.

A ruha egyelőre nem golyóálló, viszont az ütéseket, a késszúrásokat és -vágásokat elég jól bírja. Valószínűleg öngyilkosság lenne éjszaka bűnözőket kergetni vele, még egy jelmezversenyen is max. négyest érne a dolog. Az viszont csodálatos, hogy Gordon kitalálta, akar egy működőképes Batman-öltözéket, és nemcsak ábrándozott, hanem csomó energiát, időt és pénzt belefeccölt. Épített valamit, ami működik, és simán tovább tudja fejleszteni, ha akarja. Szóval, hajrá Gordon, te vagy a hős, akire a világnak szüksége van, nem pedig az, akit megérdemel!

Advertisement

via Sploid

Share This Story

Get our newsletter