This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Durvul a háború, a Backstreet Boys lefújta az izraeli koncertjét

Illustration for article titled Durvul a háború, a Backstreet Boys lefújta az izraeli koncertjét

Neil Young és Paul Anka után a Backstreet Boys is lemondta három július végi koncertjét Izraelben a gázai konfliktus kiújulása miatt. Tal Sherif koncertszervező szerint a fiúbanda jövő évi turnéján mindenképpen megpróbálja majd útbaejteni Izraelt is, ahol először léptek volna föl.

Advertisement

A közleményük így szól:

Sajnálattal közöljük, hogy a július 29-30-31-ére szervezett BSB koncertek a Ra'anana Amfiteátrumban elmaradnak. Nagy csalódás ez a bandának és a rajongóknak is, hiszen ez lett volna az első koncertünk Izraelben, és már nagyon vártuk, hogy találkozzunk a rajongókkal. A szervezőkkel már gondolkozunk az új időpontokon 2015 tavaszára, és mindenkit értesíteni fogunk amint lehet.

Advertisement

A koncert szervezője, Tal Sherif elmondta, hogy Izraelben kitartó rajongótábora van a Backstreet Boysnak, és már nagoyn várták a koncertet.

A koncerteket az erősödő rakétatűz miatt fújhatták le. Egyelőre úgy tűnik, a Megadeath, Lana Del Rey, Cee Lo Green és Lady Gaga koncertjei augusztus és szeptember során meg lesznek tartva.

Advertisement

via Hollywood Reporter

Share This Story

Get our newsletter