This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Durván szexista lapot indít Uj Péter, de mégsem a mai napon, hiába pletykálták

Mit leplez Uj Péter a legfrissebb, feltűnően értelmetlen önreklám-videójával? Mi már sejtjük. Azt, hogy az induló lapjánál csak férfiak fognak dolgozni. És igaz-e a pletyka, hogy ma már élesedik a Jeti Válasz? Hát az nem.

Advertisement

Most valóban feladta a leckét Uj Péter. Mit akarhat jelenteni Ács Dániel friss Jeti Válasz-reklámvideója? Az ismert videós Youtube-csatornájára feltöltött filmen azt láthatjuk, amint a 99 százalékban egykori indexesekből - lehetőség szerint Tumblr-felhasználó indexesekből - álló csapat beköltözik a lap első, állítólag ideiglenes szerkesztőségébe a Váci úton. A film olyan mértékben nem szól semmiről, ami már egy csapat ex-indexes esetében is gyanút kelt. Ezek üzenni akarnak valamit.

Nem volt annyira nehéz rájönnöm, mit akar apránként beadni nekünk az ismert onlinemédia-szakember. Itt bizony csak férfiak vannak, pasik, fickók, csávók és manuszok, sehol egy bige, bőrökről és muffokról nem is beszélve. Ez lenne a XXI. század legújítóbb médiavállalkozása? A magyar újságírás és blogolás jövője egyben? Úgy tűnik igen. De lehet ez véletlen? Meg nem erősített forrásból olyan híreket kaptam, hogy a Jeti Válasz homoszexuális vagy szerzetesi kontentet fog nyomni. Az előbbit magyarázni sem kell, az utóbbira a tájékozatlanabbak esetleg rálegyintenek, hogy "de miért lenne pénz a vallásos tartalomban?!" Hát hogy ne lenne, amikor most olvasom, hogy Pál Feri, a katolikus szupersztár már nem ingyen, hanem 400 forintos belépőjegyért prédikál.

Advertisement

A kérdést feltettem közvetlenül Uj Péternek is, aki olyan hümmögéssel válaszolt, mintha éppen állt volna mögötte valaki. Azt viszont kapásból cáfolta, hogy igaz lenne a zuhanyhíradó, miszerint ma indul a lap. Leghamarabb jövő hétfőn, de az is lehet, hogy még egy héttel később. Addig legföljebb "kisebb faszságokat" fognak kitenni, egy-egy új videót vagy animgifet. Most lehet jó online videósnak lenni!

Share This Story

Get our newsletter