Illustration for article titled Durvább átverés a HVG-n, mint a kamu dominós videó

Eddig és ne tovább! Csöcsöt ígérnek, Tóth Gabi fedetlen műcsöcsét, de nem adják. Hová süllyed az online újságírás?

Advertisement

A Cink egészen visszafogottan reagált a hvg.hu cigánydominó-ügyi, Bartus Lászlóhoz illő bakijára, de most fel kell emelnünk a hangunkat. Egyik mai cikkük bevezetője így kezdődik:

Advertisement

Meglehetősen kihívóra sikerült Tóth Gabi új, Sors című klipje. Az X-Faktor mentora a leg­újabb dalához forgatott videoklipjében párjával, Markó Róberttel táncol, a végén pedig fedetlen keblekkel bújik hozzá.

Emiatt néztem végig háromszor (!!!) egy lassú, érdektelen, nyavalygós magyar szám unalmas klipjét, amiben egy ismert zsűritag neccharisnyában és mindenféle melldomborítós összeállításokban táncol egy fickóval. Ha már ennyit tolta az arcunkba Tóth Gabi a műcsöcsöt, ám legyen. De nem találtam a dudát! Aztán a harmadik nézésre meglett. A valóság viccnek is rossz. A presztízskiadvány állításával ellentétben szó sincs fedetlen keblekről, vagyis lehet, hogy a mellek fedetlenek, de nem látszanak, csak egy gyors megfordulás közben, és akkor is pont annyira, vagyis inkább jóval kevésbé, mint bármelyik, korábban viselt ruhában. Na, ez a fogyasztók csúnya megvezetése PR-okokból, hiszen csak én háromszor pörgettem meg a számlálót. Hogy hihet ezután bárki is a Hvg-nek? Ha ez így megy tovább, a lap nemsokára az Új Ásszal fog versenyezni, valahol a sajtómocsár legmélyén. Ébresztő, és a csöcs legyen csöcs!

Share This Story

Get our newsletter