A zenész Beyoncéról beszélt egy cikkben, szerinte az énekesnő anélkül lett szupersztár, hogy igazán nagy slágere lenne, inkább a külsejéről beszélnek az emberek. Több se kellett a Beyhive-nak, bosszúból szétszpemmelték Kid Rock Instagram-képeit a méhecskés emodzsival.

Advertisement

Miért pont méhecske? Az egész mögött egy borzalmas szójáték lapul, a beehive angolul méhkaptárat jelent, a Beyoncé-rajongók egy csoportja pedig az énekesnő neve alapján Beyhive-nak nevezte el magát. Hát ezért. Kid Rock egyébként ezzel a Rolling Stone-os megnyilvánulásával haragította magára a dühödt kis méhecskéket:

Beyoncénak, úgy gondolom, nincs egy kibaszott Purple Rainje, mégis ő a legmenőbb dolog a Földön. Hogy lehet valaki ekkora sztár legalább egy Sweet Home Alabama vagy egy Old Time Rock & Roll nélkül? Az emberek olyanokat mondanak, hogy Beyoncé szexi. Szép nagy segge van. Erre én, oké, én a nagycsöcsű vékony fehér csajokra bukom. Engem nem különösebben izgat ez a dolog.

Kid Rock azóta megelégelhette a méhecskés támadást, a legutóbbi Instagram-posztja már egy rovarirtó flakonját ábrázolja. Nem csodálom, a Beyhive tagjai nem kímélték, és hónapokkal, évekkel ezelőtti képeit is teleméhecskézték, egy olyat sem találtam, ahol ne lenne emodzsi.

Advertisement

Számomra különösen vicces ez a történet, mert Beyoncéval ellentétben gőzöm sincs, ki az a Kid Rock, és mit tett le az asztalra. Rákerestem, a YouTube-on a legnézettebb száma a lenti, ami ráadásul pont egy Sweet Home Alabama-omázsnak. Az eredetileg egy Lynyrd Skynyrd-szám.

via Gawker

Share This Story

Get our newsletter