This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Dühös méhek lepték el Kid Rock képeit

Illustration for article titled Dühös méhek lepték el Kid Rock képeit

A zenész Beyoncéról beszélt egy cikkben, szerinte az énekesnő anélkül lett szupersztár, hogy igazán nagy slágere lenne, inkább a külsejéről beszélnek az emberek. Több se kellett a Beyhive-nak, bosszúból szétszpemmelték Kid Rock Instagram-képeit a méhecskés emodzsival.

Advertisement
Illustration for article titled Dühös méhek lepték el Kid Rock képeit

Miért pont méhecske? Az egész mögött egy borzalmas szójáték lapul, a beehive angolul méhkaptárat jelent, a Beyoncé-rajongók egy csoportja pedig az énekesnő neve alapján Beyhive-nak nevezte el magát. Hát ezért. Kid Rock egyébként ezzel a Rolling Stone-os megnyilvánulásával haragította magára a dühödt kis méhecskéket:

Beyoncénak, úgy gondolom, nincs egy kibaszott Purple Rainje, mégis ő a legmenőbb dolog a Földön. Hogy lehet valaki ekkora sztár legalább egy Sweet Home Alabama vagy egy Old Time Rock & Roll nélkül? Az emberek olyanokat mondanak, hogy Beyoncé szexi. Szép nagy segge van. Erre én, oké, én a nagycsöcsű vékony fehér csajokra bukom. Engem nem különösebben izgat ez a dolog.

Advertisement

Kid Rock azóta megelégelhette a méhecskés támadást, a legutóbbi Instagram-posztja már egy rovarirtó flakonját ábrázolja. Nem csodálom, a Beyhive tagjai nem kímélték, és hónapokkal, évekkel ezelőtti képeit is teleméhecskézték, egy olyat sem találtam, ahol ne lenne emodzsi.

Illustration for article titled Dühös méhek lepték el Kid Rock képeit
Advertisement

Számomra különösen vicces ez a történet, mert Beyoncéval ellentétben gőzöm sincs, ki az a Kid Rock, és mit tett le az asztalra. Rákerestem, a YouTube-on a legnézettebb száma a lenti, ami ráadásul pont egy Sweet Home Alabama-omázsnak. Az eredetileg egy Lynyrd Skynyrd-szám.

via Gawker

Share This Story

Get our newsletter