A zenĂ©sz BeyoncĂ©rĂłl beszĂ©lt egy cikkben, szerinte az Ă©nekesnƑ anĂ©lkĂŒl lett szupersztĂĄr, hogy igazĂĄn nagy slĂĄgere lenne, inkĂĄbb a kĂŒlsejĂ©rƑl beszĂ©lnek az emberek. Több se kellett a Beyhive-nak, bosszĂșbĂłl szĂ©tszpemmeltĂ©k Kid Rock Instagram-kĂ©peit a mĂ©hecskĂ©s emodzsival.

MiĂ©rt pont mĂ©hecske? Az egĂ©sz mögött egy borzalmas szĂłjĂĄtĂ©k lapul, a beehive angolul mĂ©hkaptĂĄrat jelent, a BeyoncĂ©-rajongĂłk egy csoportja pedig az Ă©nekesnƑ neve alapjĂĄn Beyhive-nak nevezte el magĂĄt. HĂĄt ezĂ©rt. Kid Rock egyĂ©bkĂ©nt ezzel a Rolling Stone-os megnyilvĂĄnulĂĄsĂĄval haragĂ­totta magĂĄra a dĂŒhödt kis mĂ©hecskĂ©ket:

BeyoncĂ©nak, Ășgy gondolom, nincs egy kibaszott Purple Rainje, mĂ©gis Ƒ a legmenƑbb dolog a Földön. Hogy lehet valaki ekkora sztĂĄr legalĂĄbb egy Sweet Home Alabama vagy egy Old Time Rock & Roll nĂ©lkĂŒl? Az emberek olyanokat mondanak, hogy BeyoncĂ© szexi. SzĂ©p nagy segge van. Erre Ă©n, okĂ©, Ă©n a nagycsöcsƱ vĂ©kony fehĂ©r csajokra bukom. Engem nem kĂŒlönösebben izgat ez a dolog.

Kid Rock azĂłta megelĂ©gelhette a mĂ©hecskĂ©s tĂĄmadĂĄst, a legutĂłbbi Instagram-posztja mĂĄr egy rovarirtĂł flakonjĂĄt ĂĄbrĂĄzolja. Nem csodĂĄlom, a Beyhive tagjai nem kĂ­mĂ©ltĂ©k, Ă©s hĂłnapokkal, Ă©vekkel ezelƑtti kĂ©peit is telemĂ©hecskĂ©ztĂ©k, egy olyat sem talĂĄltam, ahol ne lenne emodzsi.

Advertisement

SzĂĄmomra kĂŒlönösen vicces ez a törtĂ©net, mert BeyoncĂ©val ellentĂ©tben gƑzöm sincs, ki az a Kid Rock, Ă©s mit tett le az asztalra. RĂĄkerestem, a YouTube-on a legnĂ©zettebb szĂĄma a lenti, ami rĂĄadĂĄsul pont egy Sweet Home Alabama-omĂĄzsnak. Az eredetileg egy Lynyrd Skynyrd-szĂĄm.

via Gawker