Ez a korszerűség átka: az énekes kezét koncert közben metélte el a forgó propeller, az első sorban csápolók tarantinói értelemben vett vérfröccsenést kaptak az arcukba.

Iglesias aktuális, Sex and Love című turnéján a koreográfia része, hogy koncert közben drónnal is veszik a közönséget, és a repülő szerkezet egy adott ponton odarepül az énekeshez, aki odahúzza magához, és videószelfizik egyet vele.

Ez történt a hét végén a mexikói Tijuanában is, csakhogy Iglesias rosszul nyúlt a géphez, és megvágta magát. Több, a színpad előtt táncoló rajongó arról számolt be, hogy a kilövellő vér beterítette az első sorban állókat és a biztonsági embereket. Ez azért a koncerthangulat számlájára írható, hacsak hősünk nem hord vérrel teli tűzoltófecskendőt a kézfejében.

Advertisement

Az eset után nem sokkal Iglesias a kezét felmutatva lement a színpadról, de annak ellenére, hogy azt tanácsolták, hagyja abba, 10 perc múlva visszatért egy átvérzett kötéssel, és befejezte az előadást. A helyzetet annyira kihasználta, hogy egy adott pillanatban a saját vérével festett szívformát a pólójára.

Ezt az egészet akkor sem szervezhette volna meg jobban, ha direkt találja ki marketingokokból, de ennyire talán még ő sem szeretne bekerülni a lapokba.