Négypropelleres ufóra szerelt kamerával készült a fenti fölvétel a Prezi teljesen még el sem készült álomirodájában. A felvétel elején és végén látható, patchwork-szerű dolog a padlón egy építkezés kezdete, ide fognak ugyanis felhúzni még egy, a meglévőhöz hasonló pihenőtornyot. A torony aljában kis privát kamrák vannak telefonáláshoz vagy egyszerű félrevonuláshoz, ha a tetején már sokan hevernének.

A Prezi megvette a teljes, négyszintes egykori Merkúr palotát, ahol NAK kolléga pár éve mindent bejárt, és szuper fotósorozatot csinált belőle, íme. Az épületben ez a csúcsterem, a legfelső szinten, lejjebb kisebb belmagasságú semeletek jönnek egymás után. A Prezi új irodájánál egy jobb van, az eddig kiszivárgott egyetlen fotó alapján nyafogó savanyújóskák kommentjei, a kedvencem az, hogy ezt úgysem lehet kifűteni. Nincs jobb, mint a Tízmillió Belsőépítész Szakvéleménye!

Ez itt NAK teljes galériája. Ilyen képekkel:

Advertisement

Meg ilyenekkel:

Nem beszélve erről, amelyiken jól látszik, hogy a Matáv még egészen másképp képzelte el az irodai térszervezést. Ez tutira jobban tetszik a Tízmillió Belsőépítésznek, mert sokkal kisebb a huzat:

Advertisement

Végül pedig ez itt Urbanista Dávid képgalériája a régi Teréz Távbeszélőközpontról.

Update: legfrisebb kémfotónkon a kantin látható, sok szárnyassal.

Advertisement

[via webisztan]