​Dráma! Politikai paparazzo követi Bulvár Antalt!

Napok óta Rogán Antal polgármester-frakcióvezető nyomában van egy lesifotós. A politikus, aki a Blikk fotósát odahívva szokott csókolózni is, az Indexnek mesélt a tortúráról. Nekem is van sztorim, az én társaságomat nemrég Rogán haverja fotózta vacsorázás után.

A hétvégén szúrta ki Rogán, hogy mindenhová követi egy fotós. Még a Habony Árpáddal elköltött japán luxusvacsoráját is lefotózták. Ez csak azért lephette meg a Fidesz-kormány legprofibb bulvárpolitikusát, mert őt normálisan nem kifigyelni szokták, hanemő hívja oda a bulvársajtót, hogy csőrözzön egyet, vagy olyanokat meséljen el a tévében, hogy utazás közben a felesége addig nem kakál, míg ők egy apartmanban tartózkodnak.

Advertisement

Rogánt a jelek szerint meglepte, hogy a sajtónak lehet olyan szegmense, amelyik nem megbeszélésre dolgozik. Bár Rogán követője lehet párt- és nem sajtóember is persze.

Ő maga is gyanakszik erre, mert az Indexnek elmesélte, hogy egy balos blogtól már meg is keresték, hogy milyen drága helyeken eszik. Azt sejti, hogy a követés miatt tudta meg azonnal az ellenzék, hogy bár elvileg Audi A3-asa van, egy ideje egy A6-ossal jár. Amiről azt mondja, csereautó a szervizből, de lehet, hogy a végén átnyergel arra.

Az Index cikke ezzel ér véget:

„A családnak csak egyetlen autója van, meg lehet nézni a garázsunk" – szögezte le a frakcióvezető. A politikai programokra Rogánt a képviselőcsoport VW Transporter kisbusza szállítja.

Advertisement

Ehhez azt az értékes paparazzo-információt is hozzá tudom tenni, hogy Rogán Antal legalább egy, első látszatra egyáltalán nem politikai, hanem magánjellegűnek tűnő programra is sofőrös VW Transporter kisbusszal ment el nemrég. Onnan tudom, hogy egy nagyrészt újságírókból álló társasággal én is ott voltam január 10-én a Wang Mester étteremben, ahol a Rogán házaspár egy baráti párral vacsorázott.

Lehet, hogy fontos diplomáciai misszió volt, de egészen úgy nézett ki, mint egy baráti vacsora. Ez volt az a nap, amikor Rogánék napközben Orbán Viktorral együtt a frakcióvezető vend szülőfalujában jártak, és erről miniszterelnöki road movie-t forgattak a Facebookra.

Advertisement

Fogalmam sincs, hogy ugyanaz a kocsi volt-e az, amelyik Rogánékat a Wang előtt várta, akkor helyben erre gyanakodtam. És még a paparazzo-vonal is felmerült aznap este. Merthogy a társaságunk Rogánék láttán hangoskodni kezdett, a taxira várva röpködtek a rogánozós meg rezsicsökkentős "poénok", amit ők megelégelhettek, mert a másik pár nőtagja, miközben beszálltak a kisbuszba, elkezdett minket fényképezni. Úgyhogy az esetről valakinél még fotók is vannak.

Share This Story

Get our newsletter