Napok √≥ta Rog√°n Antal polg√°rmester-frakci√≥vezetŇĎ nyom√°ban van egy lesifot√≥s. A politikus, aki a Blikk fot√≥s√°t odah√≠vva szokott cs√≥kol√≥zni is, az Indexnek mes√©lt a tort√ļr√°r√≥l. Nekem is van sztorim, az √©n t√°rsas√°gomat nemr√©g Rog√°n haverja fot√≥zta vacsor√°z√°s ut√°n.

A h√©tv√©g√©n sz√ļrta ki Rog√°n, hogy mindenhov√° k√∂veti egy fot√≥s. M√©g a Habony √Ārp√°ddal elk√∂lt√∂tt jap√°n luxusvacsor√°j√°t is lefot√≥zt√°k. Ez csak az√©rt lephette meg a Fidesz-korm√°ny legprofibb bulv√°rpolitikus√°t, mert ŇĎt norm√°lisan nem kifigyelni szokt√°k, hanemŇĎ h√≠vja oda a bulv√°rsajt√≥t, hogy csŇĎr√∂zz√∂n egyet, vagy olyanokat mes√©ljen el a t√©v√©ben, hogy utaz√°s k√∂zben a feles√©ge addig nem kak√°l, m√≠g ŇĎk egy apartmanban tart√≥zkodnak.

Rog√°nt a jelek szerint meglepte, hogy a sajt√≥nak lehet olyan szegmense, amelyik nem megbesz√©l√©sre dolgozik. B√°r Rog√°n k√∂vetŇĎje lehet p√°rt- √©s nem sajt√≥ember is persze.

Ňź maga is gyanakszik erre, mert az Indexnek elmes√©lte, hogy egy balos blogt√≥l m√°r meg is kerest√©k, hogy milyen dr√°ga helyeken eszik. Azt sejti, hogy a k√∂vet√©s miatt tudta meg azonnal az ellenz√©k, hogy b√°r elvileg Audi A3-asa van, egy ideje egy A6-ossal j√°r. AmirŇĎl azt mondja, csereaut√≥ a szervizbŇĎl, de lehet, hogy a v√©g√©n √°tnyergel arra.

Advertisement

Az Index cikke ezzel ér véget:

‚ÄěA csal√°dnak csak egyetlen aut√≥ja van, meg lehet n√©zni a gar√°zsunk" ‚Äď sz√∂gezte le a frakci√≥vezetŇĎ. A politikai programokra Rog√°nt a k√©pviselŇĎcsoport VW Transporter kisbusza sz√°ll√≠tja.

Ehhez azt az √©rt√©kes paparazzo-inform√°ci√≥t is hozz√° tudom tenni, hogy Rog√°n Antal legal√°bb egy, elsŇĎ l√°tszatra egy√°ltal√°n nem politikai, hanem mag√°njellegŇĪnek tŇĪnŇĎ programra is sofŇĎr√∂s VW Transporter kisbusszal ment el nemr√©g. Onnan tudom, hogy egy nagyr√©szt √ļjs√°g√≠r√≥kb√≥l √°ll√≥ t√°rsas√°ggal √©n is ott voltam janu√°r 10-√©n a Wang Mester √©tteremben, ahol a Rog√°n h√°zasp√°r egy bar√°ti p√°rral vacsor√°zott.

Advertisement

Lehet, hogy fontos diplom√°ciai misszi√≥ volt, de eg√©szen √ļgy n√©zett ki, mint egy bar√°ti vacsora. Ez volt az a nap, amikor Rog√°n√©k napk√∂zben Orb√°n Viktorral egy√ľtt a frakci√≥vezetŇĎ vend sz√ľlŇĎfaluj√°ban j√°rtak, √©s errŇĎl minisztereln√∂ki road movie-t forgattak a Facebookra.

Fogalmam sincs, hogy ugyanaz a kocsi volt-e az, amelyik Rog√°n√©kat a Wang elŇĎtt v√°rta, akkor helyben erre gyanakodtam. √Čs m√©g a paparazzo-vonal is felmer√ľlt aznap este. Merthogy a t√°rsas√°gunk Rog√°n√©k l√°tt√°n hangoskodni kezdett, a taxira v√°rva r√∂pk√∂dtek a rog√°noz√≥s meg rezsics√∂kkentŇĎs "po√©nok", amit ŇĎk megel√©gelhettek, mert a m√°sik p√°r nŇĎtagja, mik√∂zben besz√°lltak a kisbuszba, elkezdett minket f√©nyk√©pezni. √ögyhogy az esetrŇĎl valakin√©l m√©g fot√≥k is vannak.