Aztán letagadta és visszaengedte, de a bevándorlással kapcsolatos kérdéseire akkor sem válaszolt rendesen.

A kellet√©n√©l kevesebbet foglalkoztunk eddig a csod√°latos k√ľlsejŇĪ republik√°nus eln√∂kjel√∂lttel, pedig neki t√©nyleg hetente van minimum h√°rom olyan megmozdul√°sa, amihez hasonl√≥kb√≥l napokig meg√©lne a teljes magyar sajt√≥.

Tegnap p√©ld√°ul Iow√°ban √°llt az √ļjs√°g√≠r√≥k el√©, √©s amikor a legnagyobb spanyol nyelvŇĪ t√©v√©t√°rsas√°g, az Univision riportere, Jorge Ramos emelkedett sz√≥l√°sra, elŇĎbb nem adott neki sz√≥t (‚ÄúMenjen vissza az Univisionhoz!‚ÄĚ), majd egy biccent√©s√©re a biztons√°giak kidobt√°k a legbefoly√°sosabb latino √ļjs√°g√≠r√≥nak tartott Ramost.

T√≠z perc m√ļlva azt√°n visszaengedt√©k, amikor m√°r Trump tagadta, hogy b√°rmi k√∂ze is volna Ramos kidob√°s√°hoz: ‚ÄúNem tudom, ki ŇĎ, de ŇĎszint√©n. √Čn nem dobattam ki, valamelyik biztons√°gi volt az.‚ÄĚ

Advertisement

Amikor azt√°n Ramos visszaj√∂tt, √©s megk√©rdezte, hogyan akar Trump 11 milli√≥ illeg√°lis mexik√≥i bev√°ndorl√≥t kitoloncolni az orsz√°gb√≥l, az eln√∂kjel√∂lt elmondta, elŇĎsz√∂r a bŇĪnband√°kat dobn√° ki, mert egy√©bk√©nt a bev√°ndorl√≥k nagy r√©sze szerinte ‚Äúj√≥ ember‚ÄĚ, akiket majd szeretne is, ha leg√°lisan visszaj√∂nn√©nek, m√©ghozz√° az √°ltala a hat√°rra felh√ļzott fal ajtaj√°n.

A leg√ľtŇĎsebb √©rve pedig ez volt: ‚ÄúJ√≥ menedzser vagyok, tudom, hogyan kell menedzselni a dolgokat.‚ÄĚ Ami mondjuk igaz, hiszen rendk√≠v√ľl sikeres ingatlanmogulr√≥l besz√©l√ľnk.

Advertisement

Donald Trump bev√°ndorl√°sellenes kijelent√©seinek k√∂sz√∂nhetŇĎen a legn√©pszerŇĪbb republik√°nus eln√∂kjel√∂lt jelenleg, ugyanakkor a spanyolajk√ļak √©rthetŇĎen nem rajonganak √©rte annyira.

(via Gawker, Time)