Dömsödi tagadja, hogy külön levélben jelentette fel a CC-nél a kibaszottozó Szebenit (updatelve)

Egy gyűlölködő kolléga is okozhatta Szebeni István kirúgását az MTV Híradójából. De a rosszarcúzó, "a nevét sem tudtam megjegyezni"-ző Dömsödi Gábor tagadja, hogy külön levelet írt volna. Viszont csicskáztatná Szebenit.

Azonos mondatok szerepelnek a Szebeni kibaszottozását először megíró Commentcom médiablog május 14-ei posztjában és Dömsödi Gábor autós újságíró május 14-ei, a témáról szóló Facebook-posztjában. A CC azzal indítja az egész írást, hogy "gyönyörű levelet hozott a posta", aztán olyan fordulatokat használ még, hogy "írta egy olvasónk" és "zárul a levél".

Advertisement

Érdemes elolvasni Dömsodi teljes, két héttel ezelőtti bejegyzését, nagyszerű példája annak, hogy képernyős férfiak pont olyanok, mint a kicsinyesen gyűlülködő operettprimadonnák.

Illustration for article titled Dömsödi tagadja, hogy külön levélben jelentette fel a CC-nél a kibaszottozó Szebenit (updatelve)
Advertisement

A mai Borsnak nyilatkozva Dömsödi tagadta, hogy ő írt volna levelet a CC-nek, arról beszél, hogy a véleményét osztotta meg a közösségi oldalon. És, ha jól értem, arra tesz utalást, hogy a CC szerzője esetleg az egyszerűség kedvéért emlegetett olvasói levelet. Persze simán lehet, hogy Dömsödi tényleg nem írt külön, felhívandó a figyelmet a lenézett kollégája bakijára, bárki írhatott egy mailt a blognak az ő státuszriportját bekopizva.

Autós kollégánk ma reggel újabb Facebook-üzenetben foglalkozott a témával, ebben megint leírja, hogy nem ő volt a feljelentő, utána viszont fantasztikus fordulattal megint lecsap Szebenire, akit azért gyaláz, hogy képenyős tévésként a képernyő, az ismertség volt a vágya, (ellentétben eszerint a világtól elvonult zen-mester Dömsödivel, aki soha senki se láthatott egyetlen képernyő közelében sem). Majd a poszt legerősebb részében arról fantáziál, hogy ha ő lenne a Híradó főnöke, hogyan csicskáztatná, (de ki nem rúgná) az embert, akinek a nevét sem tudta megjegyezni.

Advertisement
Illustration for article titled Dömsödi tagadja, hogy külön levélben jelentette fel a CC-nél a kibaszottozó Szebenit (updatelve)

update1: Most sikerült beszélnem az eredeti CC-posztot író Thüringer Barbarával, aki elmondta, hogy egy CC-olvasó, de nem maga Dömsödi küldte el neki Dömsödi posztjának szövegét.

Share This Story

Get our newsletter