A 68 √©ves countrykir√°lynŇĎ koncertje keltette a legnagyobb visszhangot a vil√°g legnagyobb fesztiv√°lj√°n. A twitterezŇĎk szerint playbackelt. √Čn meg nem tudom, de mindegy is.

Dolly Parton t√∂bb mint egy √≥r√°t √©nekelt vas√°rnap, √©s hi√°ba l√©pett f√∂l aznap a Kasabian, Ed Sheeran meg Ellie Goulding is, ma minden az ŇĎ koncertj√©vel van tele. Egyr√©szt az√©rt, mert olyan mŇĪsort r√°zott ki a kisujj√°b√≥l, amilyet a legt√∂bb mai szt√°r√©nekesŇĎ sose fog, m√°sr√©szt az√©rt, mert sokan hamar megv√°dolt√°k azzal, hogy playbackelt.

A Twitteren zajl√≥ vit√°ba t√∂bb brit h√≠ress√©g √©s m√©diaszem√©lyis√©g besz√°llt, v√©g√ľl Stephen Fry v√©dte meg Dollyt, mondv√°n, az√©rt tŇĪnhet playbacknek, mert a HD-ad√°sban n√©ha cs√ļszik kicsit a hang.

Term√©szetesen Parton sz√≥vivŇĎje is megsz√≥lalt: "Dolly √©lŇĎben √©nekel. Egyesek nem veszik √©szre, milyen egy j√≥ √©nekesnŇĎ, amikor hallj√°k." A teljes show-t meg lehet n√©zni a fenti vide√≥n, √©s megmondom ŇĎszint√©n, fogalmam sincs, playbackrŇĎl √©nekel-e, vagy sem, de ez √≠gy el√©gg√© rendben van. Noha nagyon ritk√°n hallgatok countryt.