A 68 éves countrykirálynő koncertje keltette a legnagyobb visszhangot a világ legnagyobb fesztiválján. A twitterezők szerint playbackelt. Én meg nem tudom, de mindegy is.

Advertisement

Dolly Parton több mint egy órát énekelt vasárnap, és hiába lépett föl aznap a Kasabian, Ed Sheeran meg Ellie Goulding is, ma minden az ő koncertjével van tele. Egyrészt azért, mert olyan műsort rázott ki a kisujjából, amilyet a legtöbb mai sztárénekeső sose fog, másrészt azért, mert sokan hamar megvádolták azzal, hogy playbackelt.

A Twitteren zajló vitába több brit híresség és médiaszemélyiség beszállt, végül Stephen Fry védte meg Dollyt, mondván, azért tűnhet playbacknek, mert a HD-adásban néha csúszik kicsit a hang.

Advertisement

Természetesen Parton szóvivője is megszólalt: "Dolly élőben énekel. Egyesek nem veszik észre, milyen egy jó énekesnő, amikor hallják." A teljes show-t meg lehet nézni a fenti videón, és megmondom őszintén, fogalmam sincs, playbackről énekel-e, vagy sem, de ez így eléggé rendben van. Noha nagyon ritkán hallgatok countryt.

Share This Story

Get our newsletter