A Jihawg 100%-ig tiszt√°ltalan term√©keit √°ll√≠t√≥lag diszn√≥tartalm√ļ fest√©kkel vont√°k be. Csak dzsih√°dist√°k ellen aj√°nlj√°k.

Egy ideje m√°r n√©zem az idah√≥i Jihawg hivatalos honlapj√°t √©s Facebook-oldal√°t, de m√©g mindig nem tudom eld√∂nteni, hogy t√©nyleg tisztes amerikai nemzetv√©dŇĎk tal√°lm√°nya, vagy valami ordas nagy kamuba futott bele egy csom√≥ ember √©s ha 10000 rajong√≥n√°l lesz az oldal, akkor √°tnevezik arra, hogy "Baszd meg a jenki farmergaty√°dat". A Jihawg l√©nyege, hogy olyan t√∂lt√©nyeket √°rulnak, amiket a le√≠r√°s szerint diszn√≥tartalm√ļ fest√©kkel kezeltek, sz√≥val ha ezzel lŇĎ le egy rendes patri√≥ta egy muszlimot, akkor az tuti bukta a 72 szŇĪzl√°nyt.

A honlapjuk szerint az √∂tlet 2010-ben sz√ľletett meg egy t√°bortŇĪz melletti s√∂r√∂z√©s k√∂zben, amikor arr√≥l dum√°ltak, mi lenne, ha mecset √©p√ľlne a WTC hely√©n. InnentŇĎl gondolom egyenes √ļt vezetett a szalonn√°s goly√≥khoz √©s ahhoz, hogy orden√°r√© m√≥don h√°nytak a bokrokban mik√∂zben folyamatosan a levegŇĎbe t√ľzeltek a fegyvereikkel. A Jihawg gy√°rt√≥i felh√≠vj√°k a figyelmet, hogy a lŇĎszereknek csak akkor van √©rtelm√ľk, ha dzsih√°dist√°k ellen haszn√°lj√°k ŇĎket, hiszen b√°rmilyen m√°s esetben nem k√ľl√∂nb√∂znek a szokv√°nyos mun√≠ci√≥t√≥l.