This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Disznó- és marhavér keverékével öntötték le kollégánkat Philadelphiában

Illustration for article titled ​Disznó- és marhavér keverékével öntötték le kollégánkat Philadelphiában

Amerika igazi arca a közszolgálati Cinken. Gyanútlanul elment egy death metal buliba. Előbb még a kisjézusozás ment polgári módon, aztán jöttek a vérhányósok.

Advertisement

Megirigyeltük a közsszolgálati tévé szürrealista akcióját, amikor stábot küldtek Svédországba, hogy az bebizonyítsa, a svédek se jobbak a Deákné vásznánál, sőt verik a négereket. Egy blog a mai világban simán überelthet egy tévécsatornát! Ezért nagy gawkeres különítményt dobtunk le New Yorkban és a keleti parton, hogy kutassák fel nekünk a túlhájpolt ország igazi arcát. Íme Kalmi első terepbeszámolója:

Advertisement
Illustration for article titled ​Disznó- és marhavér keverékével öntötték le kollégánkat Philadelphiában

Vigyazat, a kovetkezo kepek a nyugalom megzavarasara alkalmasak.

A tegnapi veres helyre ugy keveredtem, hogy talalkoztam philadelphiai bolhapiacan egy kezmuves beef jerkyt arulo sraccal akitol - mivel baromi jo cuccot arult - megkerdeztem hova erdemes menni cheesesteaket enni valamint hol lehet fasza zenekarokat latni. Azt mondta menjek a johnny brendasba vagy a kung fu necktieba. Megneztem, tok jo: ket saroknyira vannak egymastol, valamelyik csak bejon. El is indultam a kung fuba mert ott kezdodott hamarabb a buil. Ami egy death metal minifesztival volt. 4 zenekar, hatalmas emberek fekete cuccokban.Legalabb egyszer mindegyikukre ra volt az irva hogy death. Mar ment a masodik zenekar mikor odaertem, csak ugy repkedtek az ordogvillak, ment a headbangeles ezerrel. Eleg csaladias hangulat volt, kb. 30 emberrel akik latszolag mind ismertek egymast es mint kesobb kiderult egy Nick nevu sracnak unnepeltek a szuletesnapjat - akit ugy itattak hogy, mindket kezeben mindig volt egy-egy ital. Ahogy vege lett a masik zenekarnak is - bar egesz jok voltak, foleg a masodik - gondoltam ket death metal banda eleg volt mara es elindultam a masodik helyre, ahol sajnos kiderult hogy, minden jegy elkelt.

Advertisement
Illustration for article titled ​Disznó- és marhavér keverékével öntötték le kollégánkat Philadelphiában

Igy szomoruan ittam egy sort es visszamentem a metalos arcokhoz ami nem volt tul jo otlet. Ugyanis az utolso band egy ilyen connecticuti verhanyos banda volt, sajat oltarral, kifestve meg meg minden. Az elozo ket banda nyomta a kemeny zuzast, de kozben azert kedvesen elbeszelgettek a kozonsegel - pl. vegigmenetek hogy a kiknek lesz a kozeljovoben szulinapja, valaki meg a baby jesusrol is megemlekezett :) nade a connecticatiak azok nagyon komolyan vettek magukat. Egy kocsogbol ontottek magukra majd kesobb mar az elso sorban allokra a vert. Ugy tunt mindekinek jo ez, aki akart a vertbol az elorement es boldogan lubickolt. Rendben vege is lett a koncertnek en is elkezdtem osszepakolni amikor erzem hogy reppenk szet az emberek es valami vegigcsap rajtam. Egy idota ugy dontott hogy a maradek vert vegigonti az embereken. Elosszor gondoltam jo hat egy kis szorp vagy ilyesmi, nem gaz megszarad hamar, de ahogy takaritom magam a veceben nezem, eleg massziv ez a cucc, mi az isten lehet.

Advertisement
Illustration for article titled ​Disznó- és marhavér keverékével öntötték le kollégánkat Philadelphiában

Meg is kerdeztem a tetol talpig lucskos enekes arcot, hogy mibol is van ez amit vegigontottek rajtam: diszno es marha ver kevereke, valaszolja. Na, ekkor mar eleg volt, a te kurva anyad gondoltam magamban most ket napig diszonveresen fogok maszkalni, mert csak egy hetvegere jottem se valtonagrag se valtopulcsi nincs nalam. Fogtam magam es elhuztam vissza a civilizacioba.
Az este folyaman meg talakoztam egy sraccal akinek egy ramones feldolgozasokat jatszo zenekara van, neki is elmeseltem a sztorit. Eleg hitetlenkedve nezet es azt mondta hogy ennek nem szabadott volna megtortennie, egyaltalan nem ilyen az a hely.

A kepeken a connecticuti idiotak - murrum a nevuk - lathatok valamint a hely ahol alltam.

Share This Story

Get our newsletter