Illustration for article titled Diliből riogattak futókat símaszkos fazonok a Margitszigeten

Kihívták rájuk a rendőröket, de most kiderült, hogy talán csak viccelődtek.

Vasárnap este hozta le a 444, hogy a Margitszigeten símaszkos fiatalok ijesztgetnek kocogókat, vagyis körbeállják őket, aztán gondolom huhognak egyet. Egy szemtanú egyszerűen elfutott előlük és rájukhívta a rendőröket is. Már akkor jelentkezett több más szemtanú is, akik szerint egy csapat fiatalról volt szó, akik valószínűleg filmezték is az egészet.

Advertisement

Egy másik szemtanú ezt mesélte:

Elém is kiugrottak és borzasztóan jót nevettek azon, hogy megijeszthettek. Fekete maszkot, kesztyűt viseltek.

Advertisement

Pár perce megint jelentkezett valaki és küldte a tapasztalatait a 444-nek, szerinte tényleg valami forgatás volt, egy csapat, talán gimnazistakorú fiatal dilizett a bokrokban, aztán elkezdték ijesztgetni az arra futókat is. Ez a szemtanú ezt mesélte:

Az állatkert és a rom között, a fák alatt öltöztek, készülődtek, táskákban matattak. Akkor még nem fekete ruhában voltak, legalábbis farmert, világos rövid pólót és sportcipőt viselt a két fiú, aki az út mellett állt a lánnyal. Az volt a benyomásom hogy valami jópofának gondolt videózásra készülnek (“volt náluk” ijedős statiszta lány is), úgy látszik közben a maszk alatt megjött a bátorság és kinőtt a keménység is.

Advertisement

Lehet, hogy a szatír után nem sokkal nem volt túl szerencsés ez a dili.

Advertisement

Kép: Flickr / Andre Charland

Share This Story

Get our newsletter