Siker! ‚Äď ezzel a subjecttel k√ľldte be a koll√©ga az ismert h√≠rlapos publicista egy mai mondat√°t a c√©ges levlist√°ra. Mi lett volna a mailt√°rgy, ha l√°tta volna az Echo Tv esti ad√°s√°t is Bayerrel?!

Az a mondat a Putyin-elemzŇĎ ‚Äď alc√≠me szerint teveszar sz√°razs√°g√ļ ‚Äď B. Zs.-cikkben ez:

(Jegyezz√ľk meg, hogy oda√°t egyetlen tisztess√©ges ember akadt: Gazda Albert a CinktŇĎl.)

Mindezt nyilv√°n e miatt a sokk√©pes temetŇĎi poszt miatt. Persze a teveszar √©s a sz√°razs√°g ilyet√©n emleget√©se kisebb t√ļlz√°s, hiszen vannak az √≠r√°sban jelzŇĎk is sz√©p sz√°mmal:

Az orosz eln√∂k l√°togat√°s√°nak elŇĎest√©j√©n bevetett√©k a k√∂ztudatba, hogy Putyin a Fiumei √ļti s√≠rkertben olyan eml√©kmŇĪvet fog megkoszor√ļzni, amely az ‚Äěellenforradalomban" elesett szovjet katon√°knak √°ll√≠t eml√©ket. Akik ezt bevetett√©k, tudt√°k, hogy nem igaz. Parancsot teljes√≠tettek. Idegen √©rdeket szolg√°ltak. C√©g√©res gazemberek teh√°t.

Advertisement

De most, hogy k√≠gy√≥v√°llam √©s ide√°tis√°gom ‚Äď √ļristen, lehet, hogy ez ut√≥bbi vesz√©lybe ker√ľlt? csak nehogy egy √ļjabb Szily‚ÄďDeutsch‚Äďlibaleves-gate legyen belŇĎle! ‚Äď ellen√©re tisztess√©gesnek lettem minŇĎs√≠tve egy ilyen tekint√©ly √°ltal, nem bonyol√≥dn√©k sz√∂vegelemz√©sbe. Vissz√°s lenne szerintem. Ann√°l ink√°bb, hogy enn√©l m√©g sokkal t√∂bbet kaptam p√©ntek este a Korrekt√ļra c. Echo Tv-s mŇĪsorban. Nem egy r√∂vid z√°r√≥jeleset, hanem t√∂bb bŇĎv√≠tett mondatot.

Ezen a linken lehet meghallgatni, nyugi, ott van minden mindjárt az elején.

H√°t itt tartunk! Nem is tudom, mit csin√°ljak. √Ėr√ľljek? Szomorkodjak? Gondolkodjak el az eg√©sz eddigi √©letemen? Plusz mindazon, ami esetleg m√©g v√°rhat r√°m? Seg√≠tsetek!