Deutsch: Úgy ki fogom kibaszni őket a boltból, hogy a viperájuk sem éri a földet

Deutsch Tamás még jobban radikalizálódott. A fideszes EP-képviselőnek elege lett a gusztustalan nővegzálásokból, a Facebookon jelentette be, hogy hadiösvényre lép, a sofőröket felpofozza, a biztonsági őröket pedig kibassza.

Advertisement

Magyarországnak végre van saját Taxisofőrje. A magyar Travis Bickle-Robert de Nirót (vagy talán inkább a magyar Rorsachot?) Deutsch Tamásnak hívják, vezető fideszes politkus és nagyon kiborult a nőkkel szemben nap mint nap tapasztalható szemétkedésen.

Deutsch már eddig is sokat tett a magyar közállapotok javításáért azzal, hogy kormánypárti politikus létére szórakoztatóan és szabadszájúan mikroblogolt, de most jóval tovább lépett. Egy minden internetezőt érdeklő, a kommentelő tömegekből a legeslegrosszabb hajlamokat kihozó, ráadásul tényleg fontos témában keményen, a kommentelőknek is jól érthető nyelven mondta meg a frankót. Az erőszaknak általában persze semmi értelme, köcsögökkel főleg felesleges köcsögösködni, de ha valakik, akkor a nőket terrorizáló pöcsfejűek gondolkodás nélkül megérdemelnék a kurva nagy pofonokat.

Most már csak egy marad: próbáljuk szaván fogni az Elnök urat, aki eddig meglepően nagy arányban csinálta meg, amit blogolási rohamában megígért.

[A fenti Tamás de Niro-kép NAK műalkotása]

Share This Story