Deutsch szerint igen, meg is √≠rta a Facebookra. Az √©rintett bring√°s a Tumblr-en v√°g vissza. Twitter Tam√°s a bringas√°vban jasszoskodott a BMW-vel a K√°lvinon, szerinte k√©nyszerŇĪs√©gbŇĎl. A bring√°st pedig dug√≥okoz√°ssal v√°dolja, aki ezt "egyszerŇĪ, olcs√≥, alja hazugs√°g"-nak nevezte.

Mikrodr√°m√°t √≠rt meg az ismert EP-k√©pviselŇĎ: a dug√≥ miatt a K√°lvin t√©ren j√°rva biciklis√°vba k√©nyszer√ľlt, ahol egy biciklista ezt sz√≥v√° tette, majd nem sokkal arr√©bb ism√©t tal√°koztak, ahol a bring√°s azzal fenyegette, hogy meg√≠rja a sztorit a 444-nek vagy a Cinknek, mik√∂zben a politikus szerint dug√≥t okozott a bring√°sok k√∂z√∂tt. Deutschb√≥l nem hi√°nyzik az √∂nkritika: "Adtam a szarnak egy pofont, most akaratlanul a ker√©kp√°rosokat akad√°lyozom". De a t√∂rt√©net √°ltala meg√≠rt verzi√≥ja szerint is a k√∂vetkezŇĎket csin√°lta r√∂vid egym√°sut√°nban:

dug√≥ban, szinte √°ll√≥ forgalomn√°l behajtott egy z√∂ldbe, mielŇĎtt az utols√≥ aut√≥ elhagyta volna a keresztezŇĎd√©st, √≠gy persze beragadt

hogy ne a zebr√°n √°tkelŇĎ gyalogosokat akad√°√©yozza, a biciklis√°vra hajtott

szabálytalanul átment egy záróvonalon

B√°r a poszt egy sokat sejtetŇĎ "no comment"-tel √©r v√©get, a bring√°s bŇĪne, ha j√≥l √©rtem, a 444 √©s a Cink emleget√©se, illetve a dug√≥okoz√°s volt. A dr√°ma cs√ļcspontja √≠gy hangzott Deutsch elŇĎad√°s√°ban:

"Most azonnal közzétegyem, milyen szabálytalanul vezet?" "Ahogy gondolja" - válaszolom lemondóan. De nincs vége.
"A 444-et vagy a Cinket választja?" - kérdezi emelt hangon, pökhendi módon.
"Szab√°lytalanul √°ll a biciklis√°vban" - mondom, "√©s engem fenyeget?" "Nem fenyegetem" - mondja fenyegetŇĎzve, "nem akad√°lyozok senkit" - hazudja a szemembe, mik√∂zben m√°r van ker√©kp√°ros, aki k√©nytelen meg√°llni a szab√°lytalans√°ga miatt, "eddig nem tal√°lkoztam mag√°val, de most megjegyeztem" - teszi hozz√° indulatosan.

Deutsch vádjaira szinte azonnal reagált a Tumblr-en Undajustd felhasználó, az érintett:

na, és akkor ahogy történt valójában:

t√©nyleg sz√≥ltam neki, hogy ha lehet, akkor ne a bic√≥ss√°vban v√°rakozzon a k√°lvinon, az, hogy ezt a gyalogosok elenged√©se miatt teszi, egy√°ltal√°n nem volt nekem egy√©rtelmŇĪ, csak az, hogy valaki, r√°ad√°sul dajcstomika egy baszott nagy bmwvel √°ll ott, ahol t√∂kre nincs helye

ekkor am√ļgy m√©g t√©nyleg eg√©sz korrekten reag√°lt, ut√°na viszont t√∂k bunk√≥n √°tv√°gott a "¬Ľsaj√°t¬ę" s√°vj√°ba, ami miatt egy kicsit megint nem √©rtettem, hogy ez most mi

amikor be√©rtem a m√ļzeumk√∂r√ļton, annyit k√©rdeztem, hogy vajon j√≥ lenne-e, ha ezt az eg√©szet most le√≠rn√°m √©s elk√ľlden√©m valamelyik, √°ltala is nyilv√°n olvasott port√°lnak, ("cink vagy 444"), erre egy picit t√©nyleg levetette az addigi teljesen flegma, leszarom maszkot √©s idegesen k√∂z√∂lte, hogy "neki mindegy"

viszont, az, hogy √©n b√°rmif√©le "biciklisdug√≥t" okoztam volna, semmi m√°s, mint egyszerŇĪ, olcs√≥, alja hazugs√°g. semmilyen dug√≥t nem okoztam, direkt odah√ļz√≥dtam a baszott bmwje mell√©, hogy elf√©rjenek tŇĎlem, √©s √ļgy besz√©ltem vele, am√≠g ŇĎ v√°rakozott a pirosban. az astori√°n pedig nem a j√°rd√°ra hajtottam fel, hanem az alulj√°r√≥ba lemenŇĎ l√©pcsŇĎ √©s az √ļt k√∂zti, teljesen elhagyott h√ļsz centi sz√©les padk√°ra. sz√≥val ez is egyszerŇĪ hazugs√°g, semmi m√°s.

Advertisement

√Ālmomban sem rem√©ltem soha, hogy a Cink neve b√°rmilyen √∂sszef√ľgg√©sben felmer√ľlj√∂n egy k√∂zleked√©si konfliktus k√∂zben!