Illustration for article titled Deutsch Tamás sajnos egyáltalán nem ért egyet Szily Lászlóval

Ha jól értem, akkor szerinte nagyon is megérdemli Schmitt Pál, hogy a nemzet sportolója legyen. Én viszont minden érven túl – amik itt-ott sorra felmerültek – konkrétan azt nem értem, hogy ez az egész magának a bukott álamfőnek mitől jó. Ő maga miért nem menekül?

Advertisement

Történt, ami történt, telnek-múlnak az évek, éldegélhetne csendben és jólétben. Ehelyett most megint vele foglalkozik a komplett sajtó és a politika Fideszen kívüli része amblokk. Nem valami sokan dicsérik-babusgatják szegény fejét, ahogy nézem. Nehéz is lenne.

Advertisement

Olyan fontos az a havi félmillió? Azt gondolja, hogy egy ilyen címmel visszaszerezhető az elveszett megbecsülés? Hogy a végére mégiscsak egy egész ország Palibája lehet?

Ugyan már.

De van még két dolog.

Az egyik, hogy az egyébként a DT által olyan szépen pontokba szedett karrier inkább egy politbürős létramászást igazol vissza, nem pedig egy csodálatos sportolói pályafutást.

Advertisement

A másik, hogy ha minden igaz, akkor itt azért más a kiválasztás rendszere, mint pl. a nemzet színészei esetében. Vagyis nem civil, hanem politikai döntés születik. Ha így van, a nemzet sportolóit nem ér bántani, úgyhogy nem is teszem. Inkább sajnálom őket kicsit.

Advertisement

Na de te politika, hát tényleg ennyi eszed van összesen?

Share This Story

Get our newsletter