Habony √Ārp√°d lila trik√≥ra vett kock√°s sportzak√≥j√°ra az internet√ľgyi nemzetikonzultŇĎr piros has√≠tott bŇĎr bokacipŇĎt emelt.

Deutsch a Balafonf√ľreden rendezett Infot√©r Konferenci√°n tartott ma besz√©det, ahhoz vette fel a cipŇĎt, mely a n√©met Floris van Bommel v√°llalat 10 673-as sz√°m√ļ term√©ke.

A cipŇĎ a c√©g webshopj√°ban 270 eur√≥ba (84 ezer forintba) ker√ľl, ez a rendesen megcsin√°lt bŇĎrcipŇĎk vil√°g√°ban ink√°bb olcs√≥-k√∂zepes √°r, mint dr√°ga. Egy√°ltal√°n nem ablakon kidobott p√©nz: a rendesen megcsin√°lt azt jelenti, hogy a cipŇĎ talpa nem ragasztott, hanem Goodyear-r√°m√°n varrt, ez√©rt nem kell az eg√©szet eldobni, ha elkopik vagy kilyukad. Meg lehet csin√°ltani. Ha Deutsch vigy√°z r√°, 10-15 √©vig is j√°rhat benne.

Advertisement

A piros cipŇĎ talp√°n dilis √°llatok vannak, √©s egy j√≥ nagy m√°rkajelz√©s:

Advertisement

Aki fideszes cosplaybuliba igyekezne, a neten is megrendelheti, a Deutsch √°ltal v√°lasztott piros mellett b√©zsben, s√∂t√©tk√©kben √©s barn√°ban, valamint bŇĎrbŇĎl vil√°gossz√ľrk√©ben √©s feket√©ben. Az eur√≥pai parlamenti k√©pviselŇĎ teljes szerel√©s√©t az Origo √©s a N√©pszabads√°g fot√≥in lehet tanulm√°nyozni.

Fotók: Floris van Bommel