Sz√°vai Ferenc miatt levetkŇĎztek a di√°kok √©s tr√©f√°lkoztak a fiatal fideszesek is.

A Fidelitas p√©ld√°ul arra k√©rte az eg√©szen disztopikus √∂lt√∂zk√∂d√©si k√©r√©seit ma k√∂zz√©tevŇĎ rektort, "a Kaposv√°ri Egyetem fura ur√°t, hogy halad√©ktalanul r√©szes√≠tse amneszti√°ban a sminkcsendŇĎr√∂k √°ltal megr√≥tt dekolt√°zsbŇĪn√∂zŇĎket √©s miniszokny√°s erk√∂lcsgyal√°z√≥kat", ami az√©rt egy nagyon vicces mondat, mert most m√°r a Google fog √©rtelmes tal√°latot adni arra, hogy sminkcsendŇĎr. A Fidelitas m√©g azt hozz√°tette, amire mindenki gondolt a szab√°lyok k√∂zz√©tel√©n√©l, azaz hogy az eg√©sz "Gogol√°k elvt√°rsnŇĎ idej√©re eml√©keztetŇĎ".

A mindenhez hatalmas elánnal hozzászóló Deutsch Tamás pedig Facebookon közölte a tirádáját:

√Čdes-Dr√°ga kaposv√°ri Rektor √ļr, a hamar munka sosem j√≥! Hogyan ker√ľlhette el t√∂rŇĎdŇĎ figyelm√©t az √∂ssze-vissza kin√©zŇĎ egyetemist√°k √©s oktat√≥k hajviselet√©nek, a l√°that√≥, esetleg a nem l√°that√≥ testszŇĎrzet√©nek, sz√°jszag√°nak, l√°b- √©s k√©z k√∂r√∂mhossz√°nak a dresszk√≥dban val√≥ szab√°lyoz√°sa? K√©rem, k√©rdezze meg kezelŇĎorvos√°t vagy gy√≥gyszer√©sz√©t, hogy szabad-e ilyen slendri√°n √∂lt√∂zk√∂d√©si szab√°lyzatot csin√°lni? Mert, ugye Rektor √ļr, m√©g mi mindent lehetne remek√ľl szab√°lyozni! Magass√°g, hajsz√≠n, k√©sŇĎbb a bŇĎrsz√≠n, vall√°s, sz√°rmaz√°s. Ha van egy ilyen beleval√≥ rektor, a hat√°r a csillagos √©g!

(Nem lehetne ezt a rektor-barmot, mielŇĎtt a dresszk√≥dn√°l nagyobb k√°rt nem tesz, gyorsan lev√°ltani? L√©cci, l√©cci, l√©cci!)

Advertisement

√ćg√©ret√ľkh√∂z h√≠ven a harmad√©ves kaposv√°ri sz√≠n√©szdi√°kok egy √≥r√°n tiltakoz√°sul levetkŇĎztek, errŇĎl a 444-re ker√ľlt ki egy fot√≥:

Az m√©g mindig √°ll, hogy a kaposv√°ri di√°kok h√©tfŇĎre strandpapucsos t√ľntet√©st szerveztek. M√°r ha addig nem vonj√°k vissza a rendeletet.