Vannak ihletett pillanatok egy ember √©let√©ben. Deutsch legut√≥bbi ilyenje akkor j√∂tt el, amikor kiv√°lasztotta az RTL-es p√≥l√≥t focimezt, majd lefot√≥ztatta mag√°t, √©s kiposztolta. P√°r perccel ezelŇĎtt. Erre varrjon gombot Guly√°s Gergely!

A dupla- (tripla? kvadrupla?) csavaros képaláírás ennyi:

Az ellenfél megtévesztésére

Ism√©t levetett kalappal √°llok Deutsch Tam√°s elŇĎtt, aki szinte mag√°nyos vit√©zk√©nt mutatja meg √ļjra meg √ļjra a magyar internetnek, hogy a politika lehetne sz√≥rakoztat√≥ is, m√©g a hatalmi p√°rt k√©pviselŇĎitŇĎl is. Ez a k√©p p√©ld√°ul minden √≠z√©ben t√∂k√©letes.

update: P√©ntek d√©lut√°n lass√ļ a felfog√°som, √≠gy csak most, √Ākos bar√°tom seg√≠ts√©g√©vel raktam √∂ssze a k√©pet, hogy az Eln√∂k √ļr kiruccant P√°rizsba, √©s a Champs-Elys√©es-n tal√°lhat√≥ Paris Saint Germain-aj√°nd√©kboltban v√°s√°rolta ezt a nyolcvanas √©vek eleji retr√≥ PSG-mezt. Emiatt val√≥sz√≠nŇĪs√≠ti, hogy nem valami 3-4-szeres szintŇĪ metapo√©nr√≥l van sz√≥, hanem pillanatnyi fell√°ngol√°sr√≥l, ami azut√°n t√∂rt√©nt, hogy az Eln√∂k √ļr megpillantotta az RTL-szponzorlog√≥s mezt.