This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Deutsch Tamás egy fotóval maxolta ki az egész RTL-botrányt

Illustration for article titled ​Deutsch Tamás egy fotóval maxolta ki az egész RTL-botrányt

Vannak ihletett pillanatok egy ember életében. Deutsch legutóbbi ilyenje akkor jött el, amikor kiválasztotta az RTL-es pólót focimezt, majd lefotóztatta magát, és kiposztolta. Pár perccel ezelőtt. Erre varrjon gombot Gulyás Gergely!

Advertisement

A dupla- (tripla? kvadrupla?) csavaros képaláírás ennyi:

Az ellenfél megtévesztésére

Ismét levetett kalappal állok Deutsch Tamás előtt, aki szinte magányos vitézként mutatja meg újra meg újra a magyar internetnek, hogy a politika lehetne szórakoztató is, még a hatalmi párt képviselőitől is. Ez a kép például minden ízében tökéletes.

Advertisement

update: Péntek délután lassú a felfogásom, így csak most, Ákos barátom segítségével raktam össze a képet, hogy az Elnök úr kiruccant Párizsba, és a Champs-Elysées-n található Paris Saint Germain-ajándékboltban vásárolta ezt a nyolcvanas évek eleji retró PSG-mezt. Emiatt valószínűsíti, hogy nem valami 3-4-szeres szintű metapoénról van szó, hanem pillanatnyi fellángolásról, ami azután történt, hogy az Elnök úr megpillantotta az RTL-szponzorlogós mezt.

Share This Story

Get our newsletter