Ki id√©zett utolj√°ra alternat√≠v sl√°gersz√∂veget a Story magazin c√≠mlapj√°n? Term√©szetesen Twitter Tam√°s, aki a 2. mŇĪsor zenekar Alain Delon c√≠mŇĪ ellensl√°ger√©t √©nekli 2,5 h√≥napos kisfi√°nak.

alain delon szeretnék lenni

√©jjel nappal napszem√ľvegben lenni

nincsen nekem v√°gyam

nincsen nekem v√°gyam semmi

√ļsz√≥talppal vizet taposni

fehér cápát szigonnyal partra dobni

nincsen nekem v√°gyam

nincsen nekem v√°gyam semmi

Ezt dalolja saj√°t bevall√°sa szerint √∂t√∂dik gyermek√©nek az a Deutsch Tam√°s, akivel a Fidesz szerintem a rekl√°mad√≥t is ellens√ļlyozni tudja majd. Hi√°ba veszik el a nagyobb netes lapok p√©nz√©nek egy r√©sz√©t, Deutsch egymaga annyi t√©m√°t ad, hogy azzal kompenz√°lj√°k a megkopasztott szerkesztŇĎs√©geket.

A 2. mŇĪsor 1981-ben alakult √©s egy tagcser√©kkel j√°r√≥ sz√ľnetet nem sz√°m√≠tva a kilencvenes √©vek elej√©ig j√°tszottak. A tagok k√∂z√∂tt megfordult Gerhes G√°bor (git√°r), Ocztos Istv√°n (szaxofon, √©nek), Greifenstein J√°nos (szaxofon), Bana R√≥bert (dob, orgona), Fazekas J√°nos (basszusgit√°r), Artner Iv√°n (basszusgit√°r), Kirschner P√©ter (git√°r, Eur√≥pa Kiad√≥, Orkesztra Luna), Baranits Be√°ta (szaxofon) √©s L√°ng Kati (√©nek).

√Čn a nyolcvanas √©vekben is elk√©pesztŇĎen optimista voltam, emelett m√©g az idŇĎszak v√©ge fel√© is csak gimnazista, √≠gy a 2. mŇĪsort sokkal jobban b√≠rtam, mint az √∂sszes t√∂bbi depresszi√≥s s√≥hajtoz√≥ egy√ľttest, a 2. mŇĪsor ugyanis unortodox m√≥don vid√°m volt. √ćme:

Vagy itt van ez:

Az Alain Delont pedig az√©rt ismerik j√≥ sokan, mert k√©sŇĎbb a Macskanadr√°g is feldolgozta, eg√©szen klasszul:

Advertisement