Illustration for article titled Deutsch: Gesztinek a szar is ízetlen

Ridikülharc extra: Twitter Tamás durván beszólt Gesztinek amiatt a hvg-s interjúja miatt, amivel a szóviccbajnoknak ettől függetlenül is kivételes gyűlölethullámot sikerült kiváltania.

Advertisement

Dühös és kiábrándult interjút adott a hvg.hu-nak Geszti Péter, "Ebben az országban most jobb, ha befogod a szádat" címmel. Az online gyűlölethullámot - amit jellemző módon egyáltalán nem csak jobbosok gerjesztenek - felteszem az váltotta ki, hogy mit nyíg a Geszti, ha egyszer ilyen jól megy neki. Pedig az interjúban, ha az ember nem akad fenn a pár vérfagyasztó gesztizmuson, az alany nem is mond akkora hülyeségeket. Ennél a résznél viszont a széken ülve is megtántorodtam a belső nevetéstől:

G. P. : A Magyarország egy egyszerű szándékból fakadt: hogy legyen egy tömegdal, amelyet mindenki énekelhet.

hvg.hu: Egyesek fel is vetették, hogy legyen ez az új magyar himnusz.

G. P.: Voltak ilyen bolond beszédek, de nekem ez sosem állt szándékomban.

hvg.hu: De büszke lettél volna rá, ha mégis megtörténik?

G. P.: Az egy másik kérdés, persze. Sosem lehet tudni, mi lesz száz év múlva, de szerintem ennek a dalnak meglesz az utóélete.

Advertisement

Én azt hallottam, hogy állítólag Geszti kezét akarják elhelyezni a Bazilikában Szent István karja helyett, méghozzá azt a kezét, amivel annak idején leírta a "farosszéria" szót egy autóreklámjához!

Deutsch Tamás viszont a jelek szerint nem fogadja el, hogy Geszti Péter nem érzi igazán jól magát a mai Magyarországon, és nemet mondva a gesztista szóözönre, a maga Twitteren edzett stílusában így argumentált:

Sajnálom, Péter, hogy neked mostanság "a szar is ízetlen".

Nem hiába az én klubelnök-tulajdonosom, Deutsch idézójelhasználata egyszerűen tökéletes!

Advertisement

De jó lenne, ha nem ezzel érne véget ez a remek értelmiségi vita!

Share This Story

Get our newsletter