Végre! Az Elnök úr rendbe tette az egész verekedős villamoskalauz vs terhes brit nő témát.

Miután egy ország leggusztustalanabb alakjai mozdultak meg, hogy kommentekben gyalázzák a nőverés áldozatát, szükség volt a bölcs szóra is. A legjobb magyar Twitter-politikus érezte, hogy erre reagálnia kell, és meg is tette, ahogy szokta, és amiért mi például a rajongói vagyunk. Van itt minden, a picsától a tündi-bündi oktondi pocokig.

Advertisement

A mester a nőverő seggfej eltélése mellett sajnos középre pozicionálja magát és a nőgyűlölő tömegek tetszésének elnyerése végett ő maga is megalázóan beszél a megvert gyalogosról. Irtó érdekes dolog, hogy Magyarországon még egy nőtémákban felvilágosultnak, sőt mondjuk ki, liberálisnak számító politikus, aki egyszer még az egyik felesége családnevét is felvette, természetes gesztussal tündibündioktondipockozz le egy embert csak azért, mert az nő. Mert Deutsch elnök úr twitjeinek ismerői jól tudják, hogy a Mester bármikor lefaszoz vagy leparasztoz egy férfit, de az szemtől-szembe sértegetés, nem ilyen magas lóról történő, lekezelő pockozás.

Annál furább ez a hozzáállás az Elnök úrtól, mert önmagában a véleménye teljesen normális, és pont a csendőrstílus neki soha sem volt a sajátja.

update: A verekedős villamosvezető közben nyilatkozott az Indexnek. Az esettől teljesen kikészült, nem ismer magára a nőverőben, aki lett. Az erőszakot azzal indokolta, hogy először azt hitte, elütötte a nőket, majd amikor leszállt, és látta, hogy élnek, az egyik bemutatott neki.

Share This Story

Get our newsletter