Deutsch Tam√°s ultim√°tumot adott az √ľgy√©szs√©gnek: vagy felsz√°molj√°k 72 √≥ra alatt a ‚Äěgennyl√°da n√°ci h√≠rport√°lt‚ÄĚ vagy megint ugr√≥iskol√°t fog rajzolni.

Be is m√°solom az eg√©sz posztot, mert komment√°lni √ļgysem lehet jobbat hozz√°:

A Kuruc.info egy tŇĎrŇĎl metszett n√°ci szenny(hon)lap.
A létezése nettó gyalázat.
F√∂rtelmes sz√∂vegeikkel nap mint nap nyilv√°nosan megal√°zz√°k az √∂sszes tisztess√©ges, becs√ľletes, j√≥akarat√ļ magyar embert. EgytŇĎl egyig mindenkit, ak√°r tud r√≥la, ak√°r nem.
A Kuruc.info mŇĪk√∂d√©se t√∂rv√©nytelen.
A t√∂rv√©nyek betartat√°s√°ra hivatott int√©zm√©nyek teljes t√∂ketlens√©ge miatt ugyanakkor a Kuruc.info h√°bor√≠tatlanul tev√©kenykedik. Az elm√ļlt napokban p√©ld√°ul mosolyogva √≥ri√°splak√°t helyet b√©reltek maguknak, √≥ri√°splak√°tot nyomtattak, majd kihelyezt√©k azt a kib√©relt helyre √©s gondolom m√©g √°f√°s sz√°ml√°t is k√©rtek a szolg√°ltat√°sok√©rt, mert √≠gy van ez rendj√©n. Zavartalanul √©lik egy n√°ci h√≠rport√°l dolgos h√©tk√∂znapjait. MunkaidŇĎn t√ļl pedig szorgalmasan √ļjs√°g√≠r√≥kat illetve √°ltaluk zsid√≥nak, cig√°nynak, buzinak, stb. minŇĎs√≠tett embereket fenyegetnek, sz√≥val kedvenc szabadidŇĎs n√°ci szenved√©ly√ľknek h√≥dolnak.
A magyar √ľgy√©szs√©g a k√©ts√©gbeejtŇĎ tehetetlenked√©s√©vel - √©vek √≥ta k√©ptelenek kider√≠teni, kik csin√°lj√°k ezt a szart - nemes egyszerŇĪs√©ggel szembe k√∂pi Magyarorsz√°g Alapt√∂rv√©ny√©t √©s tov√°bbi, legkevesebb f√©ltucat sarkalatos √©s m√°s t√∂rv√©ny√©t. A magyar √ľgy√©szs√©g nem a j√≥akarat√ļ emberek, hanem a n√°ci szenny(hon)lap oldal√°n √°ll.
De ami sok, az sok (sz√≠vem szerint itt j√≥val erŇĎsebben fogalmazn√©k, de nem akarok √ļjat h√ļzni K. Olg√°val)!
Mostant√≥l sz√°m√≠tva pontosan 72 √≥r√°ja maradt az √ľgy√©szs√©gnek, hogy t√∂rv√©nyes k√∂telezetts√©g√©nek v√©gre eleget t√©ve egyszer √©s mindenkorra felsz√°molja ezt a gennyl√°da n√°ci h√≠rport√°lt. Nincs mell√©duma, nincs egyfelŇĎl-m√°sfelŇĎl! Tessenek az √ľgy√©szs√©gn√©l azonnal a k√©t h√°ts√≥ l√°bukra √°llni, mert kezemben a kr√©ta √©s indulok a LegfŇĎbb √úgy√©szs√©g √©p√ľlet√©hez ugr√≥iskol√°t rajzolni.