This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Deutsch: 72 óra a gennyláda kuruc.info felszámolására

Deutsch Tamás ultimátumot adott az ügyészségnek: vagy felszámolják 72 óra alatt a „gennyláda náci hírportált” vagy megint ugróiskolát fog rajzolni.

Be is másolom az egész posztot, mert kommentálni úgysem lehet jobbat hozzá:

A Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap.
A létezése nettó gyalázat.
Förtelmes szövegeikkel nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert. Egytől egyig mindenkit, akár tud róla, akár nem.
A Kuruc.info működése törvénytelen.
A törvények betartatására hivatott intézmények teljes töketlensége miatt ugyanakkor a Kuruc.info háborítatlanul tevékenykedik. Az elmúlt napokban például mosolyogva óriásplakát helyet béreltek maguknak, óriásplakátot nyomtattak, majd kihelyezték azt a kibérelt helyre és gondolom még áfás számlát is kértek a szolgáltatásokért, mert így van ez rendjén. Zavartalanul élik egy náci hírportál dolgos hétköznapjait. Munkaidőn túl pedig szorgalmasan újságírókat illetve általuk zsidónak, cigánynak, buzinak, stb. minősített embereket fenyegetnek, szóval kedvenc szabadidős náci szenvedélyüknek hódolnak.
A magyar ügyészség a kétségbeejtő tehetetlenkedésével - évek óta képtelenek kideríteni, kik csinálják ezt a szart - nemes egyszerűséggel szembe köpi Magyarország Alaptörvényét és további, legkevesebb féltucat sarkalatos és más törvényét. A magyar ügyészség nem a jóakaratú emberek, hanem a náci szenny(hon)lap oldalán áll.
De ami sok, az sok (szívem szerint itt jóval erősebben fogalmaznék, de nem akarok újat húzni K. Olgával)!
Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált. Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó lábukra állni, mert kezemben a kréta és indulok a Legfőbb Ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter