This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Demcsák könyvének reklámja volt a Lukács-affér?

Hogyan lehetséges, hogy egyik nap bombahírt robbant a Story magazin a tévés és a tankcsapdás zenész viszonyáról, a másnap meg már azt írja a Blikk, hogy nem is járnak? A kulcsszó a promóció.

Advertisement

Hiába volt egyszerű "X jár Y-nal" jellegű hír, még a Cink olvasói is ráugrottak csütörtökön arra, hogy a kis híján a Gyurcsány-kormány szóvivőségéig jutó bulvárműsorvezető-bikinimodell és a Tankcsapda vezetője egy párt alkotnak.

Advertisement

Pontosan ezt az érdeklődést akarhatták meglovagolni a cikk közlésével, csütörtök este ugyanis azt a fülést kaptam, hogy Zsuzsi és Laci igazából csak a Story oldalain járnak egymással.

Az eseményekre jól rálátó informátor azt 100 százalékban nem tudta kizárni, hogy valamikor történhetett köztük valami, de biztosra mondta, hogy járni nem járnak. Az okát is sejtette az egésznek. Demcsák ugyanis állítólag könyvet írt a bulvársajtóban kimerítő terjedelemben tárgyalt brutális válásából, aminek mostanában van a leadási határideje, és ősszel fog megjelenni.

Advertisement

A szerelmi sztori ennek az egyfajta promóciója lenne a pletyka szerint. Olyan promóció, ami a másik félnek is hasznot hajt.

A másik oldalon eleve vörösen izzik a Tankcsapda marketinggépezete az együttes 25. születésnapja miatt, és a szponzorok itt is szerettek volna némi plusz médiamegjelenést.

Advertisement

Az összekötő kapocs pedig a Story magazin új főszerkesztője, a bulvárpápa Ómolnár Miklós helyére ültetetett Kökény-Szalai Vivien lenne. Ő ugyanis most lett a TV2-hez tartozó Fem3 tévén reggeli műsorvezető, vagyis a Tv2-s Demcsák kollégája.

Szóval a pletyka szerint lényegében a szponzorok hozták össze ezt a "párt".

A hallottaktól zúgó fejjel, de nem hitetlenkedve felküdtem le csütörtökön este, hiszen ismertem én olyan magyar virtuális rappert, aki fél évig volt úgy a bulvárlapok sztárja, hogy konkrétan soha életében meg sem próbált még rappelni.

Advertisement

Aztán felkelek pénteken, és mit látok a Cinken? A Story-konkurens Hot anyalapja, a Blikk azt írja, hogy Demcsák és Lukács nem is járnak.

Share This Story

Get our newsletter