Hogyan lehetséges, hogy egyik nap bombahírt robbant a Story magazin a tévés és a tankcsapdás zenész viszonyáról, a másnap meg már azt írja a Blikk, hogy nem is járnak? A kulcsszó a promóció.

Hi√°ba volt egyszerŇĪ "X j√°r Y-nal" jellegŇĪ h√≠r, m√©g a Cink olvas√≥i is r√°ugrottak cs√ľt√∂rt√∂k√∂n arra, hogy a kis h√≠j√°n a Gyurcs√°ny-korm√°ny sz√≥vivŇĎs√©g√©ig jut√≥ bulv√°rmŇĪsorvezetŇĎ-bikinimodell √©s a Tankcsapda vezetŇĎje egy p√°rt alkotnak.

Pontosan ezt az √©rdeklŇĎd√©st akarhatt√°k meglovagolni a cikk k√∂zl√©s√©vel, cs√ľt√∂rt√∂k este ugyanis azt a f√ľl√©st kaptam, hogy Zsuzsi √©s Laci igaz√°b√≥l csak a Story oldalain j√°rnak egym√°ssal.

Az esem√©nyekre j√≥l r√°l√°t√≥ inform√°tor azt 100 sz√°zal√©kban nem tudta kiz√°rni, hogy valamikor t√∂rt√©nhetett k√∂zt√ľk valami, de biztosra mondta, hogy j√°rni nem j√°rnak. Az ok√°t is sejtette az eg√©sznek. Demcs√°k ugyanis √°ll√≠t√≥lag k√∂nyvet √≠rt a bulv√°rsajt√≥ban kimer√≠tŇĎ terjedelemben t√°rgyalt brut√°lis v√°l√°s√°b√≥l, aminek mostan√°ban van a lead√°si hat√°rideje, √©s ŇĎsszel fog megjelenni.

Advertisement

A szerelmi sztori ennek az egyfajta promóciója lenne a pletyka szerint. Olyan promóció, ami a másik félnek is hasznot hajt.

A m√°sik oldalon eleve v√∂r√∂sen izzik a Tankcsapda marketingg√©pezete az egy√ľttes 25. sz√ľlet√©snapja miatt, √©s a szponzorok itt is szerettek volna n√©mi plusz m√©diamegjelen√©st.

Az √∂sszek√∂tŇĎ kapocs pedig a Story magazin √ļj fŇĎszerkesztŇĎje, a bulv√°rp√°pa √ďmoln√°r Mikl√≥s hely√©re √ľltetetett K√∂k√©ny-Szalai Vivien lenne. Ňź ugyanis most lett a TV2-hez tartoz√≥ Fem3 t√©v√©n reggeli mŇĪsorvezetŇĎ, vagyis a Tv2-s Demcs√°k koll√©g√°ja.

Advertisement

Szóval a pletyka szerint lényegében a szponzorok hozták össze ezt a "párt".

A hallottakt√≥l z√ļg√≥ fejjel, de nem hitetlenkedve felk√ľdtem le cs√ľt√∂rt√∂k√∂n este, hiszen ismertem √©n olyan magyar virtu√°lis rappert, aki f√©l √©vig volt √ļgy a bulv√°rlapok szt√°rja, hogy konkr√©tan soha √©let√©ben meg sem pr√≥b√°lt m√©g rappelni.

Aztán felkelek pénteken, és mit látok a Cinken? A Story-konkurens Hot anyalapja, a Blikk azt írja, hogy Demcsák és Lukács nem is járnak.

Advertisement