Ez a korszerŇĪs√©g √°tka: az √©nekes kez√©t koncert k√∂zben met√©lte el a forg√≥ propeller, az elsŇĎ sorban cs√°pol√≥k tarantin√≥i √©rtelemben vett v√©rfr√∂ccsen√©st kaptak az arcukba.

Iglesias aktu√°lis, Sex and Love c√≠mŇĪ turn√©j√°n a koreogr√°fia r√©sze, hogy koncert k√∂zben dr√≥nnal is veszik a k√∂z√∂ns√©get, √©s a rep√ľlŇĎ szerkezet egy adott ponton odarep√ľl az √©nekeshez, aki odah√ļzza mag√°hoz, √©s vide√≥szelfizik egyet vele.

Ez t√∂rt√©nt a h√©t v√©g√©n a mexik√≥i Tijuan√°ban is, csakhogy Iglesias rosszul ny√ļlt a g√©phez, √©s megv√°gta mag√°t. T√∂bb, a sz√≠npad elŇĎtt t√°ncol√≥ rajong√≥ arr√≥l sz√°molt be, hogy a kil√∂vellŇĎ v√©r beter√≠tette az elsŇĎ sorban √°ll√≥kat √©s a biztons√°gi embereket. Ez az√©rt a koncerthangulat sz√°ml√°j√°ra √≠rhat√≥, hacsak hŇĎs√ľnk nem hord v√©rrel teli tŇĪzolt√≥fecskendŇĎt a k√©zfej√©ben.

Az eset ut√°n nem sokkal Iglesias a kez√©t felmutatva lement a sz√≠npadr√≥l, de annak ellen√©re, hogy azt tan√°csolt√°k, hagyja abba, 10 perc m√ļlva visszat√©rt egy √°tv√©rzett k√∂t√©ssel, √©s befejezte az elŇĎad√°st. A helyzetet annyira kihaszn√°lta, hogy egy adott pillanatban a saj√°t v√©r√©vel festett sz√≠vform√°t a p√≥l√≥j√°ra.

Advertisement

Ezt az eg√©szet akkor sem szervezhette volna meg jobban, ha direkt tal√°lja ki marketingokokb√≥l, de ennyire tal√°n m√©g ŇĎ sem szeretne beker√ľlni a lapokba.