This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

De akkor mibe kerülhet egy kisebb sziklás dombocska? És egy hegy?

Illustration for article titled De akkor mibe kerülhet egy kisebb sziklás dombocska? És egy hegy?

Csavaronként egy autó is annyiba kerülne, mint egy repülő, de A., az ismert underground vállalkozó mégis meglepődött, amikor közel száz ropiért látott egy követ. Sőt, A.-nak olyan volt ez a kő, mint Marcel Proustnak a madeleine, beleharapott, és megrohanták az emlékek:

ajánlom a Cink figyelmébe ezt a raklapon heverő témát. Nem messze tőletek, az Oázis kertészetben fotóztam. (Ott, ahol évek óta árulnak egy előnevelt olajfát 1.200.000-ért, -30%).

Gimnázium alatt, csíra punk koromban egy Londoni kirándulás hatására az Oxfort és a Regent street elegáns üzleteit látva kitaláltam, hogy ha fontmilliárdos lennék, akkor nyitnék a környék legdrágább részén egy üzletet. Nagyon csúnya, koszos és sötét lenne, hardcore zene üvöltene, és orthodox punkok lennének az eladók. Salgó polcokon rozsdás fémhulladék lenne kirakva mint áru, mindegyik nagyon drága lenne, több száz font lenne egy vasdarab.

És erre tessék, lényegében ugyanezt az ötletet most megcsinálták.

Innentől nylt a verseny, aki lát drágább nemdrágakövet A.-ánél, fotózza le és posztolja be!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter