This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

David Lynch nélkül folytatódhat a Twin Peaks

Mi is írtunk már róla többször , hogy az X-akták mellett a kilencvenes évek másik kultikus sorozata is folytatódni fog a legfontosabb alkotók közreműködésével. A tárgyalások az utóbbi hónapokban nem mentek valami jól.

Advertisement

Lynch most Facebookon bejelentette, hogy nem ő fogja rendezni a sorozat új részeit, pár színészt már fel is hívott, hogy elmondja ezt nekik. A távozás oka elég egyszerű, azt írja, hogy a közel másfél éven át húzódó tárgyalások után sem ajánlott neki elég pénzt a Showtime csatorna a forgatókönyvért. Ennek ellenére a sorozat simán folytatódhat, csak épp nélküle.

Advertisement
Illustration for article titled David Lynch nélkül folytatódhat a Twin Peaks

Igazából nem is vagyok csalódott, mert nem hittem volna, hogy összejön a dolog. De ha össze is jött volna: ami a kilencvenes években működött, az húsz évvel később egyáltalán nem biztos, hogy fog. Majd az X-aktáknál meglátjuk – illetve a második mozifilmmel már egyszer megláttuk, kár volt –, az a projekt még sínen van.

Advertisement

A Twin Peaks 3. évadától pedig David Lynch The Big Dream c. számával búcsúzom, annál úgysem lesz, illetve lett volna jobb.

via Gawker kép: tumblr

Share This Story

Get our newsletter