Az állig begombolt, láncdohányos, rendszeresen meditáló David Lynch a hétvégén töltötte fel ezt a videót. Nem, én sem tudom mi ez, de találgatni azért lehet.

Ha valamire tippelni kell, akkor ez a zizis vide√≥ a vill√°mcsapott √∂lt√∂ny√∂s emberrel a Ronnie Rocket nevŇĪ, nevets√©gesen hossz√ļ ideje d√©delgetett filmterv√©t jelentheti. A Ronnie Rocketet m√©g a Rad√≠rfej ut√°n, 1977-ben kezdte el kidolgozni, de senki sem akart p√©nzt adni r√°. A t√∂rt√©net szerint egy t√∂rp√©rŇĎl sz√≥lt volna, akit rendszeres idŇĎk√∂z√∂nk√©nt be kellett volna dugni a konnektorba, hogy felt√∂ltŇĎdj√∂n elektromoss√°ggal, p√°rhuzamosan pedig ment volna egy sztori egy dimenzi√≥ugr√≥ detekt√≠vrŇĎl, akit √°ramot sz√≥r√≥ fura emberek √ľld√∂ztek volna. Most egy mondat erej√©ig √ļgy tettem, mintha egy David Lynch-filmben a t√∂rt√©net lenne a legfontosabb, √ļgyhogy kacsintsunk is √∂ssze.

A fŇĎszerepet az a Michael J. Anderson j√°tszotta volna, aki a visszafele besz√©lŇĎ M√°shonnan J√∂tt Ember volt a Twin Peaksben.

A felt√∂lt√∂tt vide√≥ a TBD716 nevet kapta, ebbŇĎl persze mindenki arra spekul√°lt, hogy j√ļlius 16-√°n valami nagy bejelent√©s k√∂vetkezik. A TBD gondolom itt azt jelentheti, hogy to be determined, vagyis hogy majd m√©g kital√°lj√°k mi ez az eg√©sz. Lynchet ismerve lehet j√°t√©kfilm (az Inland Empire √≥ta csak r√∂vidfilmeket rendezett), ak√°r √ļj t√©v√©sorozat (v√©g√ľlis az √ļj Twin PeakstŇĎl sem z√°rk√≥zott el) vagy egy k√©tperces vide√≥ arr√≥l, hogy beleny√ļl vill√°val egy konnektorba.

Advertisement

Haha, egy kicsit lettem volna t√ľrelmesebb, akkor megtudhattam volna, hogy ez David Lynch √ļj album√°nak, a The Big Dreamnek a beharangoz√≥ kamp√°nya, ugyanis magyar idŇĎ szerint d√©lut√°n jelentette be, hogy k√©sz√≠tette egy folytat√°st a Crazy Clown Time-nak. R√©szletek a Pitchforkn√°l.