Bel√©nyi ‚ÄěDanielfromhungary‚ÄĚ D√°niel, korunk egyik legnagyobb magyar utaz√≥ja, t√≠z √©v Afganiszt√°n, Sierra Leone, Eti√≥pia, Burma, Szud√°n √©s Ir√°n ut√°n megh√°zasodott, b√©relt egy fekete Dodge Chargert √©s nekiindult a Vadnyugatnak.

Most kezdte meg√≠rni az √©lm√©nyeket, √ļgy kezdŇĎdik, hogy a nukle√°ris prolifer√°ci√≥ egy finn√ľl tud√≥ nevadai h√≠ve a Welcome To The Jungle-t √©nekli motelje elŇĎtt. Nem lesz rossz sz√≥rakoz√°s! Egy kis kedvcsin√°l√≥:

Hollywoodban laktunk, √©s lekocsiztunk Santa Monic√°ba meg Venice Beachre, a t√∂bbit meg leszartuk. Hollywoodi bed and breakfast√ľnk sz√ľrre√°lis √©lm√©ny. Hatalmas villa egy elŇĎkelŇĎ helyen, ahol ajt√≥t nyit Sylvester, a teljesen homoszexu√°lisan viselkedŇĎ fekete h√°zimindenes. A pec√≥ bel√ľl tiszta giccs, porcel√°nok, szobrok, zongora √©s mindenf√©le biszbasz a vil√°g minden t√°j√°r√≥l. Az egyik szoborra r√°mutat: ŇĎ a tulajdonos, vil√°gh√≠rŇĪ cirkuszos, abb√≥l van ez a csinos kis villa. √Čs ha m√°r itt vagyunk, k√∂sz√∂nj√ľnk is be Davenek.

Danielfromhungary: Vendégségben a Nagy Sátánnál