Ez az aranyos hírek napja. Majeczki Izabella, az egyetlen székelyföldi magyar főügyész 2 tehenet, 3 juhot és 2 bárányt kapott, hogy egy ügyet megfelelően járjon le.

Őrizetbe vették és Bukarestbe szálltották Majeczki Izabella gyergyószentmiklósi főügyészt, mert 2011-ben állítólag egy egész állatseregletet fogadott el két, erőszakos cselekmények miatt letartóztatott ember ügyében. A a korrupcióellenes ügyészség (DNA pénteki közleménye szerint idén augusztusban úgy próbálta eltüntetni a megvesztegetés nyomait, hogy a megvesztegetők egyikével hamis nyilatkozatot íratott, amelyben az illető azt nyilatkozta, hogy pénzért adta el az állatokat. Majeczkit több más ügyben is gyanustják, amikor állítólag az élettársa cégének ügyében járt el.

A Transindex szerint ő fedezhette a székely famaffia több feltételezett tagját, így például Melles Elődöt! Mindez egy olyan napon derül ki, amikor bemutatták az MSZP XIII. kerületi képviselőjelöltjét, Hiszékeny Dezsőt. Az élet álom.

Majeczkiről egyébként tavasszal már sok szó esett, amikor hivatalból indított vizsgálatot olyan gyergyószentmiklósi és gyergyócsomafalvi rendezvények ügyében, amelyeken Wass Albert műveiből olvastak fel.

(fotó: Adevarul)