Illustration for article titled Cuki Orbánnal harcolunk a kártékony bajnaizmus ellen [Már közlés előtt updatelve!]

Egy kellően erős cukikampány nyilván legalább akkorát üt, mint egy köpködős, csak még sose merte senki kipróbálni. Nekem viszont nincs semmi vesztenivalóm, így ezzel a delejező hatású minivideóval a magam részéről megkezdem az offenzívát.

Advertisement

(Az egész a hanggal együtt ér csak valamit.)

Advertisement

Jó muri persze műszobrokat lincselni, de a nap végén az ember mégiscsak simogatásra vágyik. Én magamban most Orbán Viktort simogatom. Nem ironikusan! Már jó negyedórája, mert a klip teljesen meghipnotizált. Egyúttal arra kérnék mindenkit, hogy ha bárki más magyar politikusról láttok cuki képet, videót vagy animációt, küldjétek el a Cinknek. És akkor tényleg beindulhat a Cukikampány! Nálunk garantálom, hogy nem lesz animgif-lincselés.

Update: Ezt a posztot tegnap, vagyis hétfőn késő este írtam és időzítettem be ma délelőttre, úgy, hogy természetesen semmit sem tudtam Orbán Viktor sportsérüléséről és műtétjéről. Ma reggel viszont arra keltem. Egy pillanatra elgondolkodtam, mi legyen, de rájöttem, hogy csak még nagyobb szükség lett a simogatásra, úgyhogy ezzel az update-tel ezennel élesítem.

Advertisement

[via orbanviktor]

Share This Story

Get our newsletter