Csúcson a Cink, téma volt a parlamentben a liberális bulvárblog

Illustration for article titled Csúcson a Cink, téma volt a parlamentben a liberális bulvárblog

Ráadásul nem más tett témává bennünket, mint egyik kedvenc képviselőnk, Gyopáros Alpár.

Advertisement

A kelleténél méltánytalanul kevésbé ismert fideszes képviselő a magyar–szerb kerítés tárgyában szólította meg úgynevezett azonnali kérdésben a kükümminisztert, azt firtatva, jogos-e a döntés és az építés, vagy pedig úgy van, ahogy a liberális bulvárblog írja, azaz az objektum felhúzása után egy magyar tényleg arra kényszerül, hogy percekig magyarázkodjon, ha egy külföldivel találkozik. Nem fogjátok elhinni, de szó sincs erről, Magyar Levente államtitkár legalábbis azt mondta Gyopárosnak, hogy nem fogunk magyarázkodni. Mert akkor kellene magyarázkodni, ha a határ menti települések lakóit nem védenénk meg a migránsok áradatától.

Advertisement

Egyébként sem az azonnali kérdező, sem a válaszoló nem nevezte nevén a Cinket, de az utalás – na meg a liberális bulvárblogozás dettó – annyira egyértelmű, mint a pinty. Örvendezzünk!

Ha már témánál vagyunk, szőrmentén ide tartozik, hogy néhány napja ugyancsak a fent linkelt írás miatt indulásra biztatta Szily riportert Bayer Zsolt is, de az azért – mint a mellékelt ábra, vagyis a parlamenti interpelláció bizonyítja – nem ért külön posztot. Jó döntés volt.

Advertisement

Bayernek is volt egy egyébként jó jelzője a Cinkre, az, hogy szélsőliberális.

Share This Story

Get our newsletter