Illustration for article titled ​Csonka-Magyarország képe jelent meg egy budapesti serpenyőben

Ráadásul a serpenyő az enyém.

Vendég jött volna vacsorára, ráadásul osztrák, ezért ki akartam tenni magamért, és vettem két lepényhalat. A vendég lemondta, így végül óriási luxuskajálást csaptunk négyesben.

Advertisement

A halakat vajban akartam megsütni, aztán barna vajjal tálalni, ami a legfinomabb dolog a világon. Felvágtam jó tíz deka vajat, elkezdtem melegíteni. Ekkor történt meg a csoda. A vajantant olvadozni kezdett, majd négy irányból rátámadt a Magyar Királyságra, és pár pillanat múlva a paellasütő edény fenekén megjelent Csonka-Magyarország térképe!

Az az igazság, hogy abban a pillanatban nem is fogtam fel, hogy Jelet kaptam. A képet, amit egyszerű főzős fotónak képzeltem, kiposztoltam a Tumblr-re, ahol akurvaanyadatbutters felhasználó vette észre a Jelenést.

Advertisement

Ha üzenet, akkor mit is jelent mindez? Szerintem sajnos semmiképp sem utal a trianoni döntés revíziójára. Viszont két órával a jelenség észlelése után olvastam a 444-en Magyari Péter posztját arról, hogy Orbán talán azért siet ki Moszkvába, hogy most hirtelen aláírja a szerződést Putyinnal arról, hogy az oroszok építhetik a második paksi atomerőművet. Lehet, hogy ez figyelmeztetés, hogy vajként olvadhatunk meg egy orosz reaktor miatt? Fogalmam sincs, a jóslatok meg a jelenések sajnos majdnem mindig ilyen titokzatosak. Ha te érted, mit üzen a vajtérkép, kérlek, írd meg!

Share This Story

Get our newsletter