​Csodálatos képsorozat csúszdából előrobbanó emberekről

I love summer, azaz Szeretem a nyarat a címe annak a sorozatnak, amit az iowai Krisa Long készített. Még tavaly nyáron jött rá, hogy egy vízbe pottyanó ember arckifejezése nemcsak élőben nyújt csodás látványt, hanem fotótémának is kiváló.

Az amatőr Longnak persze sok gyakorlásra volt szüksége, hogy jól le tudja fényképzeni a pillanatot, és a Photoshopba is bele kellett tanulnia, hogy fekete háttérrel kellőképp kiemelhesse a vizet és a csőből előcsusszanó embereket.

Advertisement

A hölgyet nem csak a szórakozás vezette a képek elkészítésében, a nyár örömét is meg akarta örökíteni. Pedig valljuk be, kevés viccesebb dolog van, mint mások rémült arckifejezését nézni!

Persze az egész nagyon hasonlít a vidámparkok régi szokásához, hogy lefényképeznek minket, miközben halálfélelmünk van, és utána jó pénzért megvehetjük a képet. De ez most művészet, és nem üzlet!

Advertisement

Nekem ezek voltak a kedvenc képeim, aki kicsit többet akar megtudni, az nézze meg a Time eredeti cikkét, aki a többi arckifejezésre is kíváncsi, az menjen rögvest a Flickr-re.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter