This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Csodálatos hirdetésben árulnak egy seggigérő rasztát

Illustration for article titled ​Csodálatos hirdetésben árulnak egy seggigérő rasztát

Vissza nem térő lehetőség áljamaikaiaknak: 58-72 centi hosszú rasztahajad lehet nevetséges összegért. Jelszó: CSAK EGYBEN!

Advertisement

Mármint nem egy törpe szmókert dobott piacra Nagy Gergely, hanem a saját, hét éven át növesztett, közben "folyamatosan horgolt" rasztafrizuráját, amit két hete vágott le, és azóta száraz, légmentes helyen tárolt.

Engem ez ragadott meg a hirdetésből:

2 hete lett levágva, utána többszöri átmosás után át lett horgolva azóta száraz légmentes helyen tárolt, kosz és kórokozók kizárva!

Advertisement

és persze az, hogy

rasztám csak egyben eladó.

Pedig jó lett volna négy szálra alkudni.

Elképesztő lehetőség ez, ha hirtelen akarsz mondjuk a tévékben gyaran megszólaltatott diákvezér lenni. Gergely azt írja, hogy ha kell, segít olyan fodrászt szerezni, aki rá is horgolja a hajadra. Én Schiffer Andrásnak javasolnám leginkább, semmiben nem lehet jobb térdre kényszeríteni a kapitalistákat. Persze a világon a leginkább Orbán Viktoron és Bede Mártonon nézném meg. Csak hatvanezer, egy próbát simán megér!

Advertisement

A tippért köszönet Dr Martinkónak.

Share This Story

Get our newsletter