Csodálatos hétköznapi dolgok röntgenfelvételeken: hegedüléstől a szexig

Pár napja azon lelkendeztem, milyen fantasztikus, ismeretlen világ van az orrunk előtt, elég csak belenéznünk egy mikroszkópba és szörnnyé válik a légy lárvája, meg sivatagi kanyonná a rozsdás vas. Nos legalább ilyen különleges világ tárul fel, ha magunkba nézünk. És nem csak lelkileg.

Advertisement

Az io9-on most egy csomó furcsa röntgenfelvételt gyűjtöttek össze. Vagyis hát nem is furcsák, hiszen olyan dolgok történnek rajtuk, amik minden nap megesnek velünk és azt is pontosan tudjuk, milyenek vagyunk belülről. Szóval mondhatnánk, hogy nincs itt semmi látnivaló.

Advertisement

Mégis lenyűgöző mondjuk ez a két gif, melyeken egy svéd kutatónő, Christine Ericsdotter ejt ki egy-egy szót: både (mindkettő)...

Advertisement

...pion (bazsarózs):

Advertisement

Gyönyörűek, szinte erotikusak az ajkai, miközben ott van "mögötte" egy alig mozgó koponya, "leghátul" meg mintha valaki árnyjátékozna a kezével: az az izgő-mozgó nyelv.

Aztán van, amikor a szánk zárt (már ha tudjuk mi az illem) és csak az állkapcsunk dolgozik. Ilyen, amikor eszünk:

Így szopik egy pici baba (nagyon remélem, hogy cumisüvegből, mert mellnek kicsit durva lenne):

Ez pedig egy kutya lefetyelése. Nagyon izgalmas, talán a legjobb. Mindig is kiváncsi voltam, hogyan lehet "felfele" inni:

A fantasztikus gyűjtemény tartalmaz néhány sokkoló felvételt is, ebből én csak a kardnyelőt kopizom ide:

És hogy pozitív legyen a befejezés, itt egy kis szex. Igaz, ez nem röntgen, "csak" MRI, de legalább olyan látványos:

Tudom, hogy titeket is csak az aktus érdekel, szóval tekerjetek 1:37-hez! Még több csodálatos röntgenfelvétel az eredeti posztban.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter