This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Csoda történt? Reklám? Sima kamu? Tökmindegy!

Az ember egyszerűen el akarja hinni, hogy a kamera kiesett a repülőből, zuhant, zuhant, majd pont beleesett egy disznóólba, és még össze sem tört. Ezen mulat a világ, mulass te is!

Advertisement

Amikor tegnap éjfél előtt pár perccel megnéztem a Hírbehozó Gergő által Tumblrre kiposztolt videót, kétezer nézője volt, most, amikor elővettem, több, mint egymillió. Vagyis másokat sem zavar, ha egy szórakoztató videó valószínűleg kamu. Hiszen a szórakozás szempontjából a kamuság fogalma kevéssé értelmezhető.

A feltöltő sztorija szerint a birtokán lévő disznóólban találta a kamerát, amit ő 8 hónappal az eset után talált meg. A kommentelők között megjelenik egy fickó azzal, hogy ő ejtette ki a kamerát és kéri szépen vissza. Ezek mind gyanúsabb dolgok a gyanúsnál is, de ha egyszer irtó aranyos a disznó és dinamikus a film, tök mindegy a hitelesség, Ha meg reklám, hát megérdemlik, ha ilyen vonzóra csinálták.

Share This Story

Get our newsletter