Terrorelh√°r√≠t√≥k zaklatt√°k a DK fiataljait Felcs√ļton c√≠mmel kaptunk k√∂zlem√©nyt az im√©nt, azonnal publik√°lom, errŇĎl a gyal√°zatos esetrŇĎl minden demokratikus olvas√≥nknak √©rtes√ľlnie kell.

Orb√°niszt√°n fŇĎv√°ros√°ban nem engedt√©k focizni a DK fiataljait. If√ļ Demokrat√°k nevŇĪ szervezet√ľnk aktivist√°i futballozni akartak Orb√°n Viktor h√°za, √©s a most avatott Pancho Ar√©na k√∂z√∂tti r√©szen. Alig vett√©k elŇĎ a labd√°t, fekete egyenruh√°s terrorlh√°r√≠t√≥k bukkantak fel, √©s taszig√°lni kezdt√©k a Demokratikus Koal√≠ci√≥ tagjait. A fizikai inzultus azzal √©rt v√©get, hogy a sarkon √°ll√≥ rendŇĎraut√≥ig tolt√°k a fiatalokat ‚Äď l√°nyokat √©s fi√ļkat egyar√°nt ‚Äď, ahol igazoltatt√°k ŇĎket. K√∂z√∂lt√©k vel√ľk, hogy a frissen aszfaltozott √ļtszakasz "balesetvesz√©lyes", ez√©rt akad√°lyozt√°k meg a futballal egybek√∂t√∂tt sajt√≥t√°j√©koztat√≥t. Az Ifj√ļ Demokrat√°kat v√©g√ľl elengedt√©k. Aktivist√°ink feljelent√©st tesznek szem√©lyes szabads√°g korl√°toz√°sa miatt.

√Čn ehhez csak annyit tudok hozz√°tenni, hogy nem t√∂rnek √°t!

Illetve elmes√©lem m√©g, hogy Pusk√°s Ferenc szobr√°t m√°r leleplezt√©k, a Pancho Ar√©n√°t meg√°ldott√°k, egyszerre k√©t p√ľsp√∂k tett ilyet, pillanatokon bel√ľl bek√∂vetkezik a stadion √ľnnep√©lyes megnyit√≥ja, azt√°n pedig PFLA‚ÄďReal Madrid meccs lesz. Koroszt√°lyos.

Advertisement