Csinál ilyet ember, ha nincs halálosan bekokainozva?

Illustration for article titled Csinál ilyet ember, ha nincs halálosan bekokainozva?

Nyilván, hiszen Schobert Norbi tutira nem szívna egészségtelen porokat, és ezen a felvételen mégis egészen bizarrul viselkedik. Akkor viszont mire véljük a videót?

Advertisement

Schobertné Réka asszony arról posztolt ki videót a Facebookra - ha erre a képnek látszó lejátszóra kattintasz, azonnal meg is nézheted - ahogy a férjével és a barátaikkal annyira besüteményeznek, hogy mangol nyelven reppelni kezdenek.

Advertisement

Imádom a Hunglish nyelvet, mi több, jómagam is beszélem készségszinten. De még ezzel a háttértudással felvértezve is olyan borzalom járja át a testemet a Rubint Réka által kirakott videót nézve, ami annyira közel áll a kéjérzéshez, hogy igazából meg sem különböztethető tőle.

A kommentelők a főszereplők kezében lengetett muffinszerűségek miatt besütizésre, mármint marihuánatartalmú édesség fogyasztására gyanakodtak leginkább, de az jóval a fogyasztás után hat, így amikor még a kezében lengeti az ember, tutira nem változik tőle Vanilla Ice-szá.

Advertisement

A fő rappert - R Réka közlése szerint - Fürjes Istvánnak hívják és minimum egy Speak-szintű siker benne van. Tényleg, emlékszel még Speakre? Annyit mondok: 2003 és állítsd meg a háborút!

De Speak ide vagy oda, én egyáltalán nem értem, mit akartak ezzel a videóval. Mondjuk annál jobb az egész.

Advertisement

(via trubadurlada)

Share This Story

Get our newsletter