Csigákkal mászatják meg a nők arcát a kozmetikusnál

Itt az új japán dili. Ami óriási lehetőség a magyar vidék előtt. Nálunk sokkal nagyobb és nyálasabb csigák vannak, és tizedannyiból is összenyálazzuk bárki arcát

Advertisement

245 dollárba kerül Tokyoban egy csigával összenyálazós kezelés. Az arcot megtisztítják, megmasszírozzák, pakolást kennek rá, megmászatják 5 csigával és elektromos impulzusokkal is kezelik. Azt állítják, hogy a csigák természetes módon hidratálják a bőrt, leszaedik az elhalt hámsejteket és gyulladáscsökkentő hatásuk van.

Az én személyes nyitó ajánlatom az, hogy 50 dollárért bárki itt alhat a kertben, bekenem az arcát sörrel vagy dinnyelével és reggelre fél méter vastag meztelencsiga-nyálka fogja borítani. A bokor alatt van egy még süthető állapotú, fiatal, porhanyós rigó, akit a macska vadászott le, az első jelentkező azt ingyen megkapja hozzá.

Advertisement

A magyar vidéknek pedig óriási kitörési lehetőség lehet a japán kuncsaftok átcsábítása. Nem vagyok pontosan tisztában az árakkal, de szerintem a tokyói ár ötödéből, 49 dezsőből simán kihozná ugyanezt bármelyik hazai kozmetika. De talán a tizedéből is. Kúraszerű kezelések esetében már charterjáratokat is érdemes lesz indítani.

[via psfk.com]

Share This Story

Get our newsletter